Jófejek a szomszédaim?
Figyelt kérdés
Majdnem reggeltől estig üvöltetem a zenét hangosan és nem szólnak át. Panelba lakok. Bár jóban vagyok a szomszédokkal.ma 18:13
1/10 A kérdező kommentje:
munkanélküli vagyok
ma 18:14
2/10 A kérdező kommentje:
amugy addig üvöltetem a zenét amíg anyámék haza nem érnek. Nem mindig üvöltetem egész nap mert valamikor én is elmegyek itthonról azért.
ma 18:15
3/10 anonim válasza:
Türelmesek és nem kellene ezzel visszaélned, mert hihetetlenül nagy pofátlanság, amit csinálsz (a helyükben már feljelentettelek volna). Inkább keress valami munkát.
4/10 anonim válasza:
Milyen zene, mert lehet téged használnak hangfalnak, az övékét meg már el is adták.
5/10 anonim válasza:
Nekem is hallgatja a szomszédom a zenét de nem zavar, ha zavarna szolnék neki normálisan.
7/10 Janaqks válasza:
Nagyon türelmes emberek lehetnek a szomszédaid. 3 asnak és 4 esnek igaza van.
8/10 anonim válasza:
Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.
Ne élj vissza a szomszédjaid türelmével.
9/10 anonim válasza:
Majd amikor feljelentenek birtokháborításért akkor okoskodj. Vagy amikor egyik este valaki a sötétben jól megruház, akkor gondolkodj. Egyébént irtó nagy tahó vagy. Én már elintéztelek volna úgy, hogy járni sem tudnál többet.
10/10 anonim válasza:
Vagy csak nem zavarja őket. Engem se zavar, ha a szomszéd zenét hallgat, fúr, ahogy az alacsonyan szálló repülők meg a közeli nagy forgalmú vasút se. Viszont költöztem már azért, mert a szomszédban folyamat sírt a gyerek, vagy volt egy Fifike, aki azon a magas hangon ugatott. Mindenkinek más, hogy mitől megy falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!