Kibírhatatlanul büdösek a szomszédaim, átjön a szag hozzánk is, mit tudok tenni ellene, hogy ne érezzem?
Panel lakás, panel proli szomszédokkal, koszosak, igénytelenek, cigiznek, tehát eltudjátok képzelni az igénytelen szagot. Sajnos pont olyan fekvésű a lakás, hogy felénk fúj a szél, így folyamatosan átjön a bűzük. Így nyáron ugye nyitva vannak az ablakok, de a közvetlen mellettük lévő szobában csak a legtávolabbi ablakot nyitom ki, de így is sokszor érzem.
Mivel tudnád mérsékelni? Légfrissítő csak átmeneti megoldás. Lakásparfüm? Levendula?
Van esetleg valakinek ötlete, aki hasonló szituációban van?
Részvétem, dettó ugyanez a helyzet.
Ha zárva az ablak, akkor a csövek mellett jön fel a "szag". Ha nyitva az ablak akkor nem hazudok 0-24-ben jön valami ótvar undorító büdös alapszag és ezek mellé a cigi, füves cigi, rohadt büdös kaja és fürdetlen testszag elegye.
Légfrissítő meg parfümök semmit nem érnek, hiszen attól a szag ugyanúgy ott lesz és keveredve csak még rosszabb lesz.
Nekem is vannak hasonló szomszedaim mellettem panelban egy berohadt nyugger alkoholista tata, mérhetetlen bűz van ha nyitva van nála az ablak erkély és felém fújja a szél, és alattam dohányoznak és felefelé szivárog be.
Nekem az segit hogy kb kifigyeltem mikor vannak otthon mikor szelloztetnek kb mikor dohanyoznak a lentiek, és mivel valamelyest napirend van náluk, igy olyankor bezárok mindent.
De erősen gondolkoztam "légterelőkön", pl ha tudnám az erkélypadlót szélesíteni kintebb az utcára, akár vmi lemezzel csak, akkor a füstjük kintebb az égbe szállna,a büdös nyugger meg halisten ritkán szelloztet vagy nyit ki mindent illetve takarit rá vmi asszony néha így ő nem mindig bűzlik.
Nem bírom a klímát egész nap elviselni, nem akarok lebetegedni tőle + csomó pénz.
Én is kitártam a lépcsőház ajtaját, de még ott is felém hozza a bűzt a huzat :')
"nem akarok lebetegedni tőle + csomó pénz"
Normálisan karbantartott klímától nem betegedsz le és pénzbe kerül (bár leginkább csak a kezdeti beruházás, mert utána havi pár ezer forint), de cserébe nem kell a büdös szomszédaidat szagolnod egész nap. Döntsd el, neked mi a fontos.
#9 Képzeld te végtelenül intelligens megmondóember, tisztában vagyok vele, hogy hány proli dohányzik a lakásában, ettől még ez nem lesz normális.
Tudom persze, a proli úgy gondolkodik, hogy ő proliságának aztán senki ne mondja meg mit csináljon otthon, mert ő azt csinál amit akar. Még akkor is, ha amúgy jogilag a csak addig végezheti, ameddig nem sérti a többi lakó jogait. Csak ugye a proli ezzel nem szeret szembesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!