A szomszédaiddal milyen szintű tolerancia működik?
Auértbkelett szárítógépet vennem mert egész évben égetnek, füstőlnek.
Nem is a közvetlen szomszedaim, hanem beazonosíthatatlan eredettel, de leülepstik a bűz.
Szerinted? 😂
(Plusz az aksigyárak, de most hagyjuk ezt a vonalat.)
Amúgy a buli zaja nem zavar, elég kultúráltan csinálják.
Bár pár napja az egyik falusi paraszt, aki már panelban is lakott, kihívta a rendőrséget az egyik utcabelire, pedig teljesen okés buli volt.
Itt a fűnyírás szerintem senkit se zavar. De pl. a szomszédomnak van műhelye, szokott hegeszteni stb, naptól független. Minket nem zavar. De most érted, ahogy kinyitod az ablakot, hallod gyerekek kiabálását, stb, szóval így alapból teljesen csend sosincs, de az ember pont ezért hozzászokik és nem kezd el rinyálni a legapróbb zaj miatt.
Az éjjeli hangzavar pedig.. ameddig nem minden napos, addig ok.
Szerintem az alapjog, hogy az otthonunkban csendben, másokat nem zavarva élünk.
Egyesek erre tesznek magasról, mert nem illemtudók, és nem jólneveltek.
Az idegrendszerük nem fejlett annyira, hogy egészségesen, zajmentesen legyenek képesek élni, és figyelni másokra.
Ezt mindenki tudja.
Ők is.
7
Ezek nem természetes zajok.
A gyerekre pl nyugodtan rászólhatsz, ha ordibál, hogy fejezze be, csak azért mert te azt mondod.
A nyuggereknek sem feltétlenül kell hétvégén reggel 7-kor berregtetniük a fűkaszát. Gondoljanak azokra, akik pihennének kicsit, mert mondjuk velük ellentétben hétköznap dolgoznak, korán kell kelniük.
Egymásra kellene kicsit figyelni.
De persze, ha a gyerekedre nem szólsz rá, ha őrültet játszik,mert szerinted ez természetes, nincs min csodálkozni.
Én pl a szar szagot nem tolerálom. Malacokat tart az egyik szomszéd, és eleinte csak akkor takarított amikor bejelentettem. Már most anélkül is megy neki.
Fűnyírás senkit se zavar, sőt, ha valaki rákezd vasárnap akkor nyomatja a többi is.
A visító kölyköket is elviseli mindenki.
Bulizni nem szoktak 10 után. Gondolom más meg az ilyeneket jelentgeti.
Kóbor macskákat, kutyákat lövik, mérgezik az egész faluban. Idén 3 döglött macskát is találtam a kertemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!