Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnám vissza szivatni...

Hogyan tudnám vissza szivatni a zenélő alanyunkat?

Figyelt kérdés

Szálláson vagyok külföldön, pár hete érkeztem. 4 napig teljesen jó volt minden utána minden egyes nap bömbölteti az alattam lévő a zenét (főnök rokona)

Többiek már szóltak neki többszőr, főnöknek is nem történik semmi.

Főleg mivel ez egy konténer ház még jobban hallani.

Itt Ausztriában úgy tudom van " szobazaj" amit már büntetnek.

Egyelőre ezt még nem akarom megtenni de jól megakarom szivatni. Eddig úgy járok, mint egy mamut a szobában főleg reggel. A többiek azt mondták, hogy hajnali 2kor is hallják zenélni én még nem keltem fel rá.

Tudom gyerekes,de most ez van. Ha nem használ semmi akkor persze a rendőrséghez fogok fordulni.

#tolerancia #sziíatás #Semmi nem történik
2024. aug. 2. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Amikor gyanítod, hogy alszik, nyomasd te is.
2024. aug. 2. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen jó lenne,de akkor a többiekkel is kicseszek.

Gondoltunk már rá, hogy reggelente addig kopogunk míg ki nem nyitja aztán csak úgy elmenni vagy bekopogni elvágni a zsinórokat , kidobni az ablakon neki de hát ezek már durvák lennének de tuti hatásosak.

2024. aug. 2. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor biztosra veszitek hogy mar alszik, kezdjetek el minel jobban zajongani, esetleg nyogni, tancolni(de az egeszen egyszerre). Ezek utan vagy eszreveszi magat es leall, vagy pedig egy zajongasi haboru lesz belole;D
2024. aug. 2. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold le az áramot. Akár úgy, hogy egy megfelelő ellenállást kapcsolsz a föld és a fázis közé és hagyd is ott, hogy ne tudják visszakapcsolni. Ha központi védelem van akkor ez hatásos.
2024. aug. 2. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen :D esküszöm tiszta dedó... Mindenenki tök normális csak ők nem.

Ők nem is dolgoznak, ingyen laknak itt. Isznak , esznek mulatoznak :D értem én nyár van, ha nem lenne semmi gondom, dolgom biztos én is ezt tenném OTTHON A SAJÁT HÁZAMBAN.

Lakóközösség bár ugye ezt fel sem fogja nem is érdekli.

Akkor legyen háború :D már arra is gondoltam mindennap összekenem neki a kilincset meg az ajtót sz...arral :D nem akarok ilyen mélyre süllyedni de ha nincs más megoldás.

Ha feljelentem még lehet én szívom meg.

Megnézem ezt az áramot hátha szobánként van kötve ez jó lenne.

2024. aug. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!