Mi volt az a pont (és időpont), amikor pofátlanul zenélő szomszédra rendőrt hívtatok?
Éjjel 1/2, csütörtök, falszomszéd …85 kgos tömörfa ágyam remegett ill a konyhában 2 fallal arrébb felszerelt konyhaszekrényben csörömpöltek az edények, remegett a csillár
4 másik szomszéd hívott rendőrt, csak azért jöttek ki, a 3 emelettel fentebbi is arról panaszkodott, hogy leesett a búra a csillárról.
A rendőrök úgy jutottak be, hogy földszinten lakunk és nyitva volt az ablaka is, a csengőt meg se hallották.
Utána kuss volt, mert éjszakára bevitték, mivel kötekedett. Sajnos reggel 7-re már itthon volt és kezdte elölről… 8-ra újra bevitték
Idomítási módszerként a viszontzajongás nálam jól működött. Ki kell figyelni mikor szokott pihenni vagy aludni menni, na olyankor kell időről időre jó nagy zajt csapni, hogy garantáltan felébredjen, többször is megismételve a mutatványt.
Persze nem árt okosan intézni hogy ne haragítsd magadra az egész házat, szóval érdemes vagy ésszel és célzottan zajongani, vagy a normális szomszédokat beavatni előre, hogy csak átmeneti a kellemetlenség és a jó cél érdekében történik :)
Egyszer se.
Egyszer történt, hogy át mentem mert szó szerint remegett még a csillár is.
Be csengettek, semmi, be kopogtat, semmi. Két erőteljes ütés az ajtóra, aztán kinyílt. 50 kilós zabi gyerek állt meg előttem, vigyorogva, majd meg kérdezve: - Gond van?
Módom neki tesó nagy gond van. Ha nem kapcsolódó ki a zenét, sajna miattad megyek a sittre vissza.
( Nem voltam, de ezt ő nem tudta )
Azóta csend és hulla szag.
Az 5. Epic!!!!
Nalam az a pont, akkor történt meg, amikor a haloszobamban, a fal mellett üvöltött a Coco Jambo. Jöttek is a rendőrök. :) Aztan azt hallgattam, hogy azon orditoztak, hogy vajon ki hivta rájuk a rendőrséget. :D amúgy a lépcsőházból 3 család szólt nekik, mielőtt hívtam a rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!