Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Téged érdekel, hogy mit...

Téged érdekel, hogy mit gondolnak rólad a szomszédaid?

Figyelt kérdés
Pl. zavarna, ha lenéznének, vagy pletykálnának rólad a szomszédok?
júl. 21. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Senki véleménye sem érdekel, pláne nem olyan embereké, akik nem tesznek hozzá az életemhez semmit azon kívül, hogy egy lépcsőházban élünk. Pletyka nem volt, de egyik szomszédom egy időben a lakásomba leselkedett, viszont fóliát ragasztottam minden ablakomra, mert ahhoz hogyan rendeztem be a lakásomat, a világon semmi köze. Azóta nem járkál az ablakom előtt.
júl. 21. 18:01
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Magasról teszek rá.
júl. 21. 18:06
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Falusi bugrisok, akik jobb lett volna ha ott maradnak, ahova kipottyantotta az anyjuk.

Csak a probléma van velük az utcában, nem mindegy mit gondolnak?

Ha lehet, kerülöm még azt is, hogy köszönni kelljen.

júl. 21. 18:06
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Tudom mit gondolnak, hogy bunkó vagyok. Nem érdekel főleg azért mert igazuk van. Ha azt gondolnák, hogy barátságos, kedves vagyok na az zavarna.
júl. 21. 18:13
 5/18 anonim ***** válasza:

1 a fólia meggátolja a belátást akkor is, ha kint sötét van és bent fel van kapcsolva a villany?

Különösebben nem érdekel, egyiket sem ismerem, ők sem engem, így azt gondolunk a másikról, amit akarunk.

júl. 21. 18:15
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanabban a lakásban élek 19 éve, jelenleg 43 éves vagyok.

Sajnos az a típus vagyok/voltam, aki nagyon is adott fölösleges emberek fölösleges véleményére is. Ez már elmúlt, és sokkal kiegyensúlyozottabb is lettem. :)

júl. 21. 18:16
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Elnézést, kihagytam, hogy statikus fólia, amit a legtöbben fürdőszoba ablakokon használnak. Látni, ha ég bent a villany de a lakásba nem lehet belátni sehogy, csak a kiszűrődő fényt látja.
júl. 21. 18:25
 8/18 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Persze, hogy érdekel, az előttem válaszolókat is érdekli, csak nem foglalkoznak vele.
júl. 21. 18:58
 9/18 anonim válasza:
Nem, abszolút szarok rá, ki mit gondol rólam, csak a számomra fontos emberek - családtagok, esetleg közeli barátok - véleményét veszem figyelembe. Másoké nem izgat egyáltalán, sőt, az 1-es válaszolóval ellentétben én még a villanyt is teljesen nyugodtan kapcsolom fel sötétedés után, anélkül, hogy behúznám a sötételőket. Nem vagyok olyan érdekes ember, hogy engem akarjanak kukkolni a szomszéd vagy a járókelők, ha meg mégis, hát kukkoljon, egészségére! :D :D
júl. 21. 19:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem, de magyarok vagyunk, így nincs min csodálkozni.
júl. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!