Tavasszal nalatok is megorulnek kint az udvaron a szomszedaitok?
Figyelt kérdés
Mindenki pezseg,fuvet nyir,kint van az udvaron es zajt csinal2024. ápr. 6. 12:36
1/19 anonim válasza:
Ja az helyett hogy inkább bikinebe mászkálna a szomszéd csaj.
2/19 anonim válasza:
Kérdező, ha ez téged ennyire zavar, költözz az Északi-sarkra, ahol állandó tél van, vagy valami elszigetelt helyre, ahol nem fog téged zavarni senki.
Ember, tavasz van, életed a természet, itt van az ideje a tavaszi munkálatoknak.
Mi a problémád?
Egyébként feltalálták már a füldugót is, ha zavar a fűnyírás.
3/19 anonim válasza:
hát, ja, ezt jelenti kertes házban lakni... gondolom ezt akkor is tudtad, amikor odaköltöztél, tehát semmi értelme hisztizni.
4/19 anonim válasza:
Igen meg bicigliznek az udvaron.
5/19 anonim válasza:
Most fejeztem be a fűnyírást. Azért szombaton 10-től csináltam, mert hétközben dolgozom. Ha nem nyírom le a fűvet akkor meg engem büntetnek meg.
6/19 anonim válasza:
Sok kerti munka van ilyenkor. Ez természetes.
7/19 anonim válasza:
#5 szomszédban derékig ér a fű. Senki nem bünteti meg őket.
8/19 anonim válasza:
Ezért is utálom már, hogy magyarnak születtem. Eljött végre a tavasz, a jó idő, de ilyenkor is képesek egyesek panaszkodni, meg rinyálni..jaj..a szomszéd füvet nyír, meg kerti munkálatokat végez ..jajaj..micsoda katasztrófa. 🤣🤦🤷🤔🙄🫤 Az ilyenek miért nem barlangban élnek valahol jó távol?
9/19 anonim válasza:
7: máshol meg igen. Van olyan önkormányzat, aki beleáll az ilyesmibe.
10/19 anonim válasza:
Én derékig érő fűben biciglizek az udvaron. Bár volt ahol elakadtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!