Kibírhatatlanok a felső szomszédaim, mióta gyereket vállaltak, mit lehet tenni ez ellen? Vagy tényleg költözzek el?
Nem tudom pontosan megmondani mikor, de gyereket vállaltak a felső szomszédaim, azóta élhetetlen a lakás, egész nap folyamatosan dörömbölnek, sikítoznak, (mármint nem a gyerek, hanem az anyuka), izomból trappolva kergeti a gyereket az anyuka a lakásban, miközben a gyerek ordibál, ordibál az anyja is.
Aztán hazajön az apuka, aki ordibál a gyerekkel, hogy miért sír, erre elkezd ordibálni az anyuka a faterral, hogy az miért ordibál a gyerekkel, és ez megy egész álló nap.
A közös képviselő azt mondta, hogy költözzek el, egy rendőr ismerősöm azt mondta, hogy beszoptam, a fenti anyuka pedig azt mondta, hogy Ő nem fog senkihez igazodni.
Tényleg a költözés a megoldás?
Én még egyszer nyugodtan megpróbálnék velük beszélni, hogy egy társasházban minden egyes lakó alkalmazkodik a másikhoz és nem zavarjuk a másikat. Ha még egyszer az anyuka azt mondja, hogy ő nem fog senkihez se igazodni, akkor lehet javasolni, hogy költözzenek kertes házba, mert ott tényleg nem kell senkihez se igazodniuk.
Ha nem értenek a szép szóból, akkor jöhetnek a csúnya megoldások: seprűvel feldörömbölni, vagy a hangfalat a plafonra irányítani és kicsit hangosan szólaltatni a zenét, esetleg labdát lehetne feldobálni.
Az ilyen egysejtűek, ha nem értenek a szép szóból, akkor rá kell őket vezetni, hogy nem ők a janik.
"Nem tudom pontosan megmondani mikor, de gyereket vállaltak a felső szomszédaim"
. És azóta már meg is tanult járni? Kissé zavaros a történet.
Javarészt eddig sem a gyerekkel volt a gond, mert az természetes, hogy sír, vagy hogy néha ordít.
A gond az anyjával van, aki folyamatosan ordibál vele és kergeti, vagy nem tudom mit csinál, de rend a plafon.
Én nem költöznék, simán felvenném a kesztyűt.
Amikor abbahagyták az ordibálást és dübögést, na akkor következnék én.
Ha kell, simán rátennék két-három hónapot az életemből, hogy egy percet ne tudjon pihenni se ők, se a gyerek.
Egy hónap kiképzés elég lenne, és ők jönnének békét kérni.
Megpróbálhatsz ellentámadást indítani, de sajna a felső lakó előnyben van…
“ Ő nem fog senkihez igazodni”
Utálom az ilyen embereket. Aki nem akar alkalmazkodni, az takarodjon ki egy tanyára egyedül mindenkitől távol.
Nem azt mondom, h 0-24-ben legyen csend egy társasházban, de azért ne állat módjára éljenek már.
Hivatalosan semmit nem tudsz tenni. Gyakorlatban lehet zajt csinálni a gyerek alvásidejében. Olyan este 7-8 körül.
Nekünk is rohadt hangosak egy ideje a felső szomszédok, mintha minden este bowlingoznának a lakásban. Tényleg el nem tudom képzelni hogy mi a francot tudnak így döbögni. De én azért nem szólok, mert nekem meg kisbabám van, tuti ők is hallgatják a sírást cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!