Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kibírhatatlanok a felső...

Kibírhatatlanok a felső szomszédaim, mióta gyereket vállaltak, mit lehet tenni ez ellen? Vagy tényleg költözzek el?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan megmondani mikor, de gyereket vállaltak a felső szomszédaim, azóta élhetetlen a lakás, egész nap folyamatosan dörömbölnek, sikítoznak, (mármint nem a gyerek, hanem az anyuka), izomból trappolva kergeti a gyereket az anyuka a lakásban, miközben a gyerek ordibál, ordibál az anyja is.

Aztán hazajön az apuka, aki ordibál a gyerekkel, hogy miért sír, erre elkezd ordibálni az anyuka a faterral, hogy az miért ordibál a gyerekkel, és ez megy egész álló nap.

A közös képviselő azt mondta, hogy költözzek el, egy rendőr ismerősöm azt mondta, hogy beszoptam, a fenti anyuka pedig azt mondta, hogy Ő nem fog senkihez igazodni.

Tényleg a költözés a megoldás?

2023. nov. 6. 10:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Én még egyszer nyugodtan megpróbálnék velük beszélni, hogy egy társasházban minden egyes lakó alkalmazkodik a másikhoz és nem zavarjuk a másikat. Ha még egyszer az anyuka azt mondja, hogy ő nem fog senkihez se igazodni, akkor lehet javasolni, hogy költözzenek kertes házba, mert ott tényleg nem kell senkihez se igazodniuk.

Ha nem értenek a szép szóból, akkor jöhetnek a csúnya megoldások: seprűvel feldörömbölni, vagy a hangfalat a plafonra irányítani és kicsit hangosan szólaltatni a zenét, esetleg labdát lehetne feldobálni.

Az ilyen egysejtűek, ha nem értenek a szép szóból, akkor rá kell őket vezetni, hogy nem ők a janik.

2023. nov. 6. 10:22
 2/21 anonim ***** válasza:
30%

"Nem tudom pontosan megmondani mikor, de gyereket vállaltak a felső szomszédaim"

. És azóta már meg is tanult járni? Kissé zavaros a történet.

2023. nov. 6. 10:22
 3/21 A kérdező kommentje:

Javarészt eddig sem a gyerekkel volt a gond, mert az természetes, hogy sír, vagy hogy néha ordít.

A gond az anyjával van, aki folyamatosan ordibál vele és kergeti, vagy nem tudom mit csinál, de rend a plafon.

2023. nov. 6. 10:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Költözés, nekem 7 éve ilyen szomszédaim vannak (gyerek nincs, de borzasztóak) és még mindig ez megy, rengeteg figyelmeztetés ellenére is. Esetleg rendőrt kell hívni, akár többször is, egyszer vagy megunják. Ha mégsem, elköltöznek ők, vagy te. Más megoldás tényleg nincs.
2023. nov. 6. 10:39
 5/21 Metionin ***** válasza:
100%
Sajnos csak a költözés segít, én 2 évet bírtam ilyen felső szomszéddal.
2023. nov. 6. 11:04
 6/21 anonim ***** válasza:
74%

Én nem költöznék, simán felvenném a kesztyűt.

Amikor abbahagyták az ordibálást és dübögést, na akkor következnék én.

Ha kell, simán rátennék két-három hónapot az életemből, hogy egy percet ne tudjon pihenni se ők, se a gyerek.

Egy hónap kiképzés elég lenne, és ők jönnének békét kérni.

2023. nov. 6. 11:17
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Megpróbálhatsz ellentámadást indítani, de sajna a felső lakó előnyben van…

“ Ő nem fog senkihez igazodni”

Utálom az ilyen embereket. Aki nem akar alkalmazkodni, az takarodjon ki egy tanyára egyedül mindenkitől távol.

Nem azt mondom, h 0-24-ben legyen csend egy társasházban, de azért ne állat módjára éljenek már.

2023. nov. 6. 11:19
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
És persze mindig a szenvedő fél költözzön el tanyára/családiba, ha nem bírja, nem a rendbontó...
2023. nov. 6. 11:32
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan semmit nem tudsz tenni. Gyakorlatban lehet zajt csinálni a gyerek alvásidejében. Olyan este 7-8 körül.

Nekünk is rohadt hangosak egy ideje a felső szomszédok, mintha minden este bowlingoznának a lakásban. Tényleg el nem tudom képzelni hogy mi a francot tudnak így döbögni. De én azért nem szólok, mert nekem meg kisbabám van, tuti ők is hallgatják a sírást cserébe.

2023. nov. 6. 12:10
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg,ha van olyan nő ismerősöd,aki rámenne apukára,utána megmutatná az asszonyak lehet költözne valamelyik.
2023. nov. 6. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!