Kibírhatatlanok a felső szomszédaim, mióta gyereket vállaltak, mit lehet tenni ez ellen? Vagy tényleg költözzek el?
Nem tudom pontosan megmondani mikor, de gyereket vállaltak a felső szomszédaim, azóta élhetetlen a lakás, egész nap folyamatosan dörömbölnek, sikítoznak, (mármint nem a gyerek, hanem az anyuka), izomból trappolva kergeti a gyereket az anyuka a lakásban, miközben a gyerek ordibál, ordibál az anyja is.
Aztán hazajön az apuka, aki ordibál a gyerekkel, hogy miért sír, erre elkezd ordibálni az anyuka a faterral, hogy az miért ordibál a gyerekkel, és ez megy egész álló nap.
A közös képviselő azt mondta, hogy költözzek el, egy rendőr ismerősöm azt mondta, hogy beszoptam, a fenti anyuka pedig azt mondta, hogy Ő nem fog senkihez igazodni.
Tényleg a költözés a megoldás?
Ha albérlet akkor költözés talán egyszerűbb lenne, viszont ha saját lakás amibe rengeteg időt, pénzt, energiát fektettél, én a helyedben megvédeném bármi áron. És a bármi áront értsd szó szerint. Az ilyen férgekkel nem szabad kesztyűs kézzel bánni, kisgyerek ide vagy oda. Bár a gyerekkel fog pajzsként takarózni ez a senkiházi primitív "anyuka", és te leszel minden rossznak elmondva, lejáratva ha felveszed a kesztyűt, de sajnos nincs más megoldás.
Ha rajtam múlna, a folyamatos ébren tartás, zajongás alvóidejükben az innentől alap lenne. De ha tudom hogy bérlők, megpróbálnám őket olyan módon is tönkretenni, hogy fizetésképtelenné váljanak. Legyen szó kirugatásról a munkahelyről (vannak praktikák csak nehéz, és némi social engineering skill sem árt hozzá, de aki ilyen primitív mint az anyuka ott tuti rezeg a léc munkában is), vagy arról hogy a bérbeadó rakja ki őket. Ha tulajdonosok, akkor nehezebb lesz az egész. Lenne még sok nem túl etikus módszer, anyagi javak ellen is, esetleg személyi sérüléssel járó dolgok ha nagyon nincs más, de a lelki terrort is az összes létező formában behoznám. Minél kreatívabb vagy, annál hatékonyabb.
Baromira nem vicces amikor valaki felépít egy életet, amit senkiháziak miatt kell feladni, akár milliós veszteségekkel, rengeteg stresszel, és akár évek munkáját kukába dobva hogy újabb éveket rászánhass az otthonteremtésre. Nem véletlen mondtam ha így alakulna, bármit megtennék már, és nyugodt szívvel. Az ilyeneket nem szabad emberszámba venni, bármilyen eszköz megengedett a cél érdekében, hogy helyreálljon a normalitás.
Csinálj te is zajt, ennyi.
Nálunk is van felettünk egy ilyen család, reggel fél hét belövöm a metált, és készülődök a munkához (HO), persze véletlen leejtek ezt-azt...
Hattól lehet "zajongani", így ha lejön is, max széttárom a kezem.
Igen, beszéltem vele. 2-3-4x, hogy állítson magán. Hívtam rá rendőrt, mert konkrétan azt hittem, öli a gyerekét úgy üvöltött mindkettő.
Egyik sem használt, Oké, akkor én meg "hangosan" intézem a dolgom reggel :D és juszt nem érdekel, ha aludni akarnának.
Én sem akarom fél nap hol a gyereküvöltést, hol az anyjának az ordítását hallgatni, de kénytelen vagyok.
Fun: a mellette- felette lakóval már minddel összerúgta a port, konkrétan aláírásgyűjtést szerveztek ellenük, hogy erőszakkal kirakják őket innét, mert nélkülük egy tök csendes élhető lakóközsségünk volna.
Sajnos nem jött össze :(
És ha a gyermekvédelmisekhez fordulnál? Előadnád nekik,hogy anyuka idegbeteg,stb...
Nekik a gyerek testi,lelki éppségét is nézniük kell.
18-as, ugye csak hülyéskedsz? A gyejósok olyan helyre engedik haza a gyereket, hogy az félelmetes, és nem veszik el senkitől, csak mert "kiabál" vele.
Sőt, ennél többért sem, sajnos. Nem véletlenül nem dolgozok már a gyermekvédelmi rendszerben, mert félelmetes, milyen hanyagok és felelőtlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!