Sok szomszédnak miért jó hogy kötekedik meg feljelenti a szomszédait, aztán ha visszajelentik vagy visszakötekednek vele akkor teljesen kétségbeesik?
Elöször is ez nem "sok" szomszéd, hanem "egy"!
Másodszor fát hivatalosan nem szabad kivágni, ez elvileg jogos lehetne.
Harmadszor ezek szerint ö EGYSZER jelentett fel valamiért, te meg azóta FOLYAMATOSAN ezt teszed - itt miért ö a kötözködös????
Egy egyetlen ember, ez az a "sok", akiről a kérdésben írsz?
Egyébként amit Ti csináltok, az mitől jobb?
"Másodszor fát hivatalosan nem szabad kivágni, ez elvileg jogos lehetne."
Önkormányzattal megbeszéltem, mert veszélyes fát vágtam ki, így nem is kellett volna bejelenteni.
10 ház van az utcában, mind a másik 9-et feljelentette vagy odament hozzájuk kötekedni.
"Harmadszor ezek szerint ö EGYSZER jelentett fel valamiért, te meg azóta FOLYAMATOSAN ezt teszed - itt miért ö a kötözködös????"
Aki feljelent valakit az ne csodálkozzon ha őt is feljelentik. 3 kocsijuk van, mind a három a járdán parkol, mert lusták beállni az udvarba, valamelyik itt lakó kihívta rájuk a rendőröket, nem büntették meg, de még ezért is végigsírta a facebookot. Ez nekem kicsit olyan mint egy háború, ha rálősz valakire ne csodálkozz ha visszalőnek.
Tényleg baromira kívánom azok akik itt védeni próbálják a "szomszédot", hogy életük végéig fogjanak ki egy ilyen szomszédot.
Könnyű úgy beszélni, hogy valaki nem tapasztalja milyen az élet egy ilyen mellett.
Nekünk is az egyik szomszédba a vénasszony ilyen volt, csak az sose mert elmenni feljelentésig, viszont mindenbe kötekedett, stb. A házunk fala állandóan vizesedett, mert mikor végzett a felmosással mindig a házunk falára öntötte a vizet, stb.
Az ilyennel ezt kell csinálni kérdező, mindenért feljelenteni. Úgyse fogja abbahagyni.
Nekem is van kötekedő szomszédom, fel még nem jelentett.
A legjobb ignorálni. A vissza-feljelentgetés csak eszkalálja a konfliktust. Ha ilyen zavaró szomszéd van, akkor a legjobb nem nagyon találkozni vele, csak a köszönésre korlátozni a kapcsolatot. Az önvédelmet persze kell alkalmazni, de a visszatámadásnak nincs értelme, csak még jobban elmérgesíti a viszonyt és sok időt, energiát el is rabol az embertől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!