Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Téged érdekel, hogy mit...

Téged érdekel, hogy mit gondolnak rólad a szomszédaid?

Figyelt kérdés
Pl. zavarna, ha lenéznének, vagy pletykálnának rólad a szomszédok?
2024. júl. 21. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Minimálisan, de már nem hat meg különösebben, ha negatív véleménnyel vannak rólam.

Főleg azért, mert elég sok köztük az énközpontú ember, akiknek nagyon nehezére esik elfogadni a tényt, hogy a lépcsőházban másik emberek is élnek, és valamelyest alkalmazkodniuk kéne. (miért nem jó a szemetet a lépcsőházban tartani (voltak csótányok is), a biciklit a bejárati ajtóban, amit így alig lehetett kinyitni, babakocsi dettó, van, aki úgy parkolt egy ideig, hogy a hátsó ajtót alig lehetett gyalog megközelíteni és még sorolhatnám)

Páran tuti vannak is, akik nem bírhatnak, mert szólok/szólunk, ha egy szomszéd gondot, kellemetlenséget okoz nekünk, de már nem agyalok rajta.

2024. júl. 22. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Az egyik szomszédom (pénzes, alpolgi) nagyon lenéz. Egyszer a szemébe is mondtam, hogy mire olyan nagy a pofája mikor a tőlem idősebb gyerekei még mindig a nyakán laknak a pasijaikkal. Egymás hegyén-hátán dugnak mint a putris cigányok.

Na azóta nem szól hozzám, és nem hallom vissza hogy pofázna bármit is.

2024. júl. 22. 07:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel ha csinálják is, mert köszönésen kívül semmi interakciónk nincs egymással 😅
2024. júl. 22. 08:13
 14/18 Metionin ***** válasza:
Pont leszarom amíg nem okoz gondot a gondolataival. Előző albinál volt a szinten egy öregasszony valami PTSD szerű dologgal, többször feljelentett minket mert hangosak voltunk (főleg amikor otthon sem tartózkodtunk) és mert állítólag "nagy gépeket üzemeltettünk" a lakásban. Na akkor azért felcsesztem magam és kiosztottam. A fölöttünk lakó 2 gyerekes proli család folyamatos zajkeltése érdekes módon nem zavarta, vagy csak félt hogy kap egy fülest apucitól ha felmegy beszólogatni.
2024. júl. 22. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:

14.

Rajtatok "verte le" a demens vénasszony a prolik vergődését is. :(

2024. júl. 22. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszönök, de ennyi. Van aki köszönni sem tud. Azt megjegyzem.
2024. júl. 22. 23:31
 17/18 Metionin ***** válasza:
#15. Valamiért mi nem voltunk szimpik, majdnem minden nap kijött vergődni hogy miért nem kukazsákban dobom le a szemetet a ledobón, miközben minden alkalommal a kezemben volt a zsák. Meghallotta hogy kulcsolom a ledobó ajtaját és már ugrott is ki. Egyszer a 3. lakásból is kijött a bácsi a vödörrel, beborította minden nélkül, én szintén álltam a zsákkal, az öreglány meg szidta az anyámat amiért nem használok zsákot. Volt baj a toronyban.
2024. júl. 23. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért nem használsz zsákot?!? ~•~..... Zsákot! ! ! ZSÁK!!
2024. júl. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!