Társasházban élők! Milyen kapcsolatotok van a szomszédaitokkal?
Mindenki köszön?
Ha pl autóval/motorral vagytok akkor is odaintetek a szomszédaitoknak?
Szoktatok beszélgetni velük?
Volt már konfliktusotok? Ha igen, milyen ok miatt?
Malájok, nem tudom pontosan hány generációja üvölt egész nap, sokszor még hajnalban is spanyolul vagy milyen nyelven, rögtön a lakásunkkal szembeni lakásban. A rendeltetésszerű ajtóbecsukást hírből sem ismerik. Ezalatt azt értem, hogy úgy basák be akár éjjel is, hogy a térről is hallani.
A másik. Takarításmániás, kényszerbeteg anyuka a jóval idősebb férjével. A nő feladata állandóan a kisgyerek, aki irányába a legkisebb hatást se sikerül gyakorolnia szerencsétlennek, pedig max első osztályos a kissrác. Üvöltve, a játékát végigcsapkodva robog végig a lépcsőházon legalább naponta kétszer. Aztán a másik gyerekkel ordít felváltva az ablakom alatt. És végül, arrogáns, beszólogatós vénember. Aki amíg az ő feladata volt, hál Istennek már nem az, hajnali négykor rángatta ki a macskakövön a kukákat a ház elé. Csak mert őt kidobta az ágy. Nagyjából ennyi.
1, 0 a kapcsolt;
2, 98% azért köszön;
3, Nem, mert nem ismerem fel;
4, Nem;
5, Még nem, de élesedik valami...
Albérlő vagyok. A falszomszédom egy nagyon kedves barátom és a szülei. Így találtam a lakást is. Vele nyilván jóba vagyok, sokaszor át is jön
A többieket fejről sem ismerem, de alépcsőházban mindig köszönök
Ahol felnottem BP szélén ott ismertem mindenkit, utcan is koszontunk. Volt hogy a buszrol egyutt mentunk es pl vittem az idos neni szatyrait.
Semmilyen. Köszönünk, de már a lakógyűlések is megszűntek (hál' istennek), csináltunk egy közös csoportot és nagy ritkán oda benyögünk valamit, ha kell, vagy problémánk van. Nem megyünk át becsengetni a szomszédba a másikhoz, hogy Terike néni majd ne felejtse el kihúzni a kukákat...
Nekünk így jó, békesség van és kuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!