Társasházban élők! Milyen kapcsolatotok van a szomszédaitokkal?
Mindenki köszön?
Ha pl autóval/motorral vagytok akkor is odaintetek a szomszédaitoknak?
Szoktatok beszélgetni velük?
Volt már konfliktusotok? Ha igen, milyen ok miatt?
10.5 éve lakunk itt, valahol az átlagos és semmilyen közti a kapcsolatunk szinte az összes szomszéddal. Van egy nyugdíjas néni, vele kifejezetten jóban vagyunk, beszélgetni is szoktunk, illetve, ha tudunk, segítünk is egymásnak.
Van egy harminc feletti pár, ők senkinek sem szoktak eleinte köszönni, de már egy ideje ez változott, és ilyen tekintetben rendesek. Mindenki más köszön, a legtöbben még lépcsőházon kívül is. Viszont autókban senki senkinek, ennyire azért nem közvetlen a viszony.
Konfliktus csak azzal az eleinte-nem-köszönő párral volt, mert eléggé öntörvényűek voltak (parkolóhelyek helyett szó szerint beálltak a hátsó bejárati ajtóba és ott kerülgettük a kocsijukat, megbuherálták az említett ajtót, azóta nem záródik rendesen, hajnali órákban randalíroztak a lépcsőházban és még sorolhatnám). Már egy ideje visszább vettek, szerencsére.
16 lakás van a lépcsőházban, ebből 9 lakásban 75 év feletti falusi kisnyugdíjasok élnek, a többiben albérlők, fiatal pár, meg egy drogos a nőjével.
Semmire sincs pénz, mindenki b@szik mindenkire.
Én szüleimmel élek még, és tudok spórolni. Van pénzem, ezért irigyek, és utálnak. Valamint én vagyok szerintük a megbízott, aki fúr-farag, ha gond van, és én hívogassam a semmitérő közös képviselőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!