Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ennyire rosszindulatúak...

Miért ennyire rosszindulatúak az idősek, főleg öregasszonyok vidéken?

Figyelt kérdés

Vidéken lakunk 4 éve és amennyire szerettem és tiszteltem az időseket, mára pont annyira utálom őket, tisztelet a tényleg normálisaknak. Segítettem sokuknak, majd egyre inkább rám kaptak, elkezdtek kihasználni és ha valamiért fizetni kellett egyre inkább húzták a szájukat és megannyi dolgot baráti alapon is megcsináltam, kedvességből, majd vérszemet kapva már elvártak mindent így. Miután visszautasítottam és eltűntem a jótékonykodás világából, már mindennek elhordtak a hátam mögött. Felújítottuk a házat, új ablakok, korszerű kazán és rögtön azt puhatolták, hogy honnan lehet pénzünk rá. Egyik öregasszony már azt beszélte, hogy drogból. 2 gyerekünk van, munkahelyeink, elit környezet és ilyen feltételez bármelyik is legyen. Ezt persze hallottam mástól, hogy ilyeneket hordanak össze és nem is köszönnek már vissza.

Utóbbi feltételezés kimerítheti a rágalmazás fogalmát és tudtommal a törvény mindenkire vonatkozik, Btk, alól egy nyugdíjas öregasszony sem kivétel. További efféle mocskolódásért jogi lépéseket is tehetnénk nyilván. Persze egy szenilis 80 évessel nem sokat tudnak tenni, ebből áll az élete, hogy pletykál, másokat bántanak.

Nagyon bánom, hogy segítettem rajtuk, és az idősek felé irányuló kedvességem, jószándékom is sikeresen lerombolták. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindet egy kalap alá veszem vagy tömegközlekedésen nem adnám át a helyem egy idősnek, ugyanakkor az önzetlen jótékonykodásomból nem fognak kapni innentől.

okt. 29. 23:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ezek legalább csak ugatnak a hátad mögött. Az enyém be is csönget.

Nekem megtörtént, hogy dinnyeszezonban jól bezabáltam görögdinnyéből, és persze éjjel kb 3-kor felébredtem, hogy wc-re kell mennem, nem birom ki reggelig. Már visszafeküdtem, de az öreglány kb 3:15-kor becsöngetett, hogy mi miatt égett nálunk a villany, mert ő most miattam nem tud aludni. Értsd: jár az agya, hogy miért égett nálam a villany. Mondtam neki, hogy wc-re kellett mennem.

Hozzáteszem, a két ház között széles és magas bokorsáv van, nálam a fal mellett egy fa ami takarja az egyébként is kicsi fürdőszoba ablakot, szóval nem könnyű látnia, ha nálam a fürdőszobában fel van kapcsolva a villany. Reggel elmentem dolgozni, hazafelé beugrottam a falusi kisboltba, erre a pénztáros, aki a másik oldalon a szomszédom, mondja, hogy hallom, a vendéged éjjel 3-kor ment el tőletek. TESSÉK???? Hétköznap, a férjem otthon, a gyerek (12 éves) szintén, de a vendégem éjjel 3-kor ment el? Visszakérdeztem, honnan veszi ezt, erre mondta, hogy a XXXXX néni mondta, hogy nálam égett a villany és bár azt hazudtam neki, hogy wc-re mentem, de ő tudja, hogy biztosan a vendégem ment el akkor és azért égett a villany. Röhögtem és csak visszakérdeztem, hogy hány kutyát hallottál ugatni éjjel 3-kor?

tegnapelőtt 04:41
 22/35 anonim ***** válasza:
42%
Én azt vettem észre, hogy a fiatalabbak rosszindulatúbbak.( én is fiatal vagyok, de nem nézel le a másikat, nem beszélem ki a háta mögött stb.) Sajnos nagyon sok fiatalabb gonoszkodik velem, hátam mögött beszélnek, megütnek, csúfolnak, lenéznek. Idősek megértőek és sztem nem is annyira pletykásak mint a fiatalabbak. Nagyon sok rossz tapasztalatom van fiatalként a 15-40 éves korosztályról.
tegnapelőtt 05:34
 23/35 anonim ***** válasza:
47%
És ráadásul az idősekkel jobban kilehet jonni, mert a fiatalok gonoszak mindig velem, nem egyenesek sajnos. Fiatal lányként így veszem észre.
tegnapelőtt 05:39
 24/35 anonim ***** válasza:
26%
No de a valaszokbol kiderül, hogy a fiatalok sem jobbak az öregeknel. Ennyi rosszindulatu, piszkalodo valaszt ritkan latni. A kerdezö pedig föleg:)
tegnapelőtt 05:57
 25/35 anonim ***** válasza:
21: Részvétem):
tegnapelőtt 06:41
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

A csóró ember állandóan azt nézi, hogy a másiknak "mibű" van annyi, amennyi neki soha nem lesz. Az eszükbe se jut, hogy te már egy másik világ szülötte vagy, neki meg ott a kisnyugdíj.

A buta emberek meg általában irigykednek és kihasználják, amit/akit lehet, mert csak ebből profitálnak. Látom öreganyáimat, akiknek úgy beszűkült az élettere a 4 fal meg a TV közé, hogy elbutulnak. Hát ilyen ez, ha egy idős nem tart lépést a korral és nem tanulja meg az internet használatát.

tegnapelőtt 07:25
 27/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak vidéken kettyósok, nekem társasházban a felső szomszédom egy bolond vénasszony aki veri a falat hogyha köhögök, tüsszentek :D
tegnapelőtt 07:33
 28/35 anonim ***** válasza:

Én nem foglalkozom a pletykáldó emberekkel (se öreggel, se fiatallal). Ha valamiben segítséget kérnek akkor szemrebbenés nélkül azt mondom, hogy nem értek hozzá/nem érek rá aztán otthagyom öket.

Falun is élnek értelmes emberek akik ha hallanak egy öreglánytól valamilyen "hírt" akkor azt fenntartásokkal kezelik. Egy idő után én voltam a sátánista, drogos de nem érdekelt.

tegnapelőtt 07:37
 29/35 anonim ***** válasza:
22 Igaz, de ezek kitol tanuljak ezt a viselkedest mar kiskoruktol? Hat a ven videki szipirtyoktol. Videki varosban vagyok egyetemista es a helyiek kikozositenek, biztos pletykalnak is rolam, hallottam mar furcsa sztorikat magamrol... Debrecen, nagyvaros de az emberek mentalitasa falusi.
tegnapelőtt 10:35
 30/35 Misery ***** válasza:
100%
Ez nem kor specifikus, hidd el, aki idősen ilyen, az valszeg egész életében is ilyen volt. A mostani szemétláda ismerőseid is ilyenek lesznek 40 év múlva, akkor meg majd az akkori fiatalok kérdezik, hogy miért gonoszok az idpsek. Hát aki mindig patkány volt, az mindig az is marad. Én szerencsére csak kedves időseket ismerek és tisztelem őket azért, amiért megéik azt a kort is és büszkék rá, amiért odáig jutottak. Nem irigyek és nem terjesztenek pletykákat, áldott jó lelkek voltak egész életükben.
tegnapelőtt 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!