Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ennyire rosszindulatúak...

Miért ennyire rosszindulatúak az idősek, főleg öregasszonyok vidéken?

Figyelt kérdés

Vidéken lakunk 4 éve és amennyire szerettem és tiszteltem az időseket, mára pont annyira utálom őket, tisztelet a tényleg normálisaknak. Segítettem sokuknak, majd egyre inkább rám kaptak, elkezdtek kihasználni és ha valamiért fizetni kellett egyre inkább húzták a szájukat és megannyi dolgot baráti alapon is megcsináltam, kedvességből, majd vérszemet kapva már elvártak mindent így. Miután visszautasítottam és eltűntem a jótékonykodás világából, már mindennek elhordtak a hátam mögött. Felújítottuk a házat, új ablakok, korszerű kazán és rögtön azt puhatolták, hogy honnan lehet pénzünk rá. Egyik öregasszony már azt beszélte, hogy drogból. 2 gyerekünk van, munkahelyeink, elit környezet és ilyen feltételez bármelyik is legyen. Ezt persze hallottam mástól, hogy ilyeneket hordanak össze és nem is köszönnek már vissza.

Utóbbi feltételezés kimerítheti a rágalmazás fogalmát és tudtommal a törvény mindenkire vonatkozik, Btk, alól egy nyugdíjas öregasszony sem kivétel. További efféle mocskolódásért jogi lépéseket is tehetnénk nyilván. Persze egy szenilis 80 évessel nem sokat tudnak tenni, ebből áll az élete, hogy pletykál, másokat bántanak.

Nagyon bánom, hogy segítettem rajtuk, és az idősek felé irányuló kedvességem, jószándékom is sikeresen lerombolták. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindet egy kalap alá veszem vagy tömegközlekedésen nem adnám át a helyem egy idősnek, ugyanakkor az önzetlen jótékonykodásomból nem fognak kapni innentől.

okt. 29. 23:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%

Miért ennyire rosszindulatúak? Mert már butulnak, irigylik a fiatalabbakat, semmiről sem szól már az életük, unatkoznak.

Vígasztaljon, hogy 5-10 max és ők már nem fognak pletykálni.

tegnapelőtt 00:07
 2/35 anonim ***** válasza:
61%
Megkeseredettség, leépülés. Ha jól sejtem egyedül is vannak addigra már. Az szintén nem kedvez egyik tényezőnek sem. Meg falun amúgy is nagy divat a pletyka, vannak helyek ahol nem is fognak befogadni soha, csak "gyüttmaradt" leszel, ha nem halt már meg rokonod a faluban.
tegnapelőtt 00:08
 3/35 anonim ***** válasza:
21%
Úgy értem nem ott ölték meg :D Hanem hogy ott élt világéletében, és ott is van eltemetve a rokon.
tegnapelőtt 00:09
 4/35 anonim ***** válasza:
83%

Unatkoznak, a ravatalozó meg zárva.

Amikor barátnőm nem jár erre hetekig kérdezgetik, hogy leszoktam-e a csajozásról, ha meg erre jár utánaordibálnak, hogy takarodjon innen ne itt krválkodjon.

Nem csoda ha nem szívesen jön.

Egyik már megint bottal veri a saját lemezkapuját, hogy elriassza a medvéket.

Párszor már kértem ne csinálja mert nincsenek medvék de teljesen abban a hitben van, hogy azért nincsenek mert elriasztotta mind.

tegnapelőtt 00:12
 5/35 A kérdező kommentje:
Úristen, akkor máshol se jobb a helyzet a válaszaitokból ítélve. Őszinte legyek, ezek után egyiket se fogom sajnálni. Itt ma este 6-kor a sötétben vágatta a sárguló kis füvet az egyik öregasszony, már a fűkaszások a sötétben nem is láttak semmit szinte a sötét kertben. Rákattant, hogy este kell füvet vágatni. Az meg a fűvel van megbolondulva, állandóan azt írtja gyomirtókkal és mindenféle mérgekkel az udvarán. Szerintük ahol fű van, ott olyan mintha nem laknának. Hát nálam szép zöld pázsit van és lesz is, és bizony szépen fazonosra van nyírva, és lakunk is itt. Azt leszűrtem, hogy nagyon buták.
tegnapelőtt 00:49
 6/35 anonim ***** válasza:
71%

Régen is szarkavaró volt némelyik, kevés az igazán rendes.

Pletykásak, irigyek, szarvakarók.

Itt is így van mint máshol: a normálisak általában elhatárolódnak.

tegnapelőtt 01:01
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
Azt kell nézni hogy ki pattog egyfolytában (ilyen "minden lében kanál") és ki a csendes, nyugis. Látványos a különbség.
tegnapelőtt 01:04
 8/35 anonim ***** válasza:
88%
Aki olyan volt az a saját családjában is kavarta a szart. Aztán amikor a gyerekek kirepültek, úgy kell visszaimádkozni őket hogy vágják fel a tűzifát meg nyírják le a gyepet. És maradnak a szomszédasszonyok (már aki még van), akkor is a maradékot vagy újakat szapulják.
tegnapelőtt 01:08
 9/35 A kérdező kommentje:
Na ez nagyon igaz. A pattogós aki gyomirtózik, a fűért hepciáskodik és mindig pletykál, magára maradt. Van 2 gyereke, egyik se jön hozzá sose. Azt hiszem már tudom, hogy miért és mindig saját magát állította be áldozatnak, hogy nem tudja mit vétett. Na én már tudom! Nyáron 40 fokban vágatta velem a füvet, egy pohár vizet nem hozott volna ki és még utána hepciáskodott, hogy nem vágtam elég rövidre, kicsit magas, mert még zöld a teteje. Azt szereti ha égett, szalma színű. Közben ömlött rólam a víz, és a hőguta kerülgetett. Akkor már ébredeztem, hogy de szemét.. Aztán hívtam neki ismerőst megcsinálni a WC-t, annak meg fizetni nem akart, mert szerinte sokat kért, holott csak átlagos kiszállást és munkadíjat kért, 4-4 ezer forintot + anyagköltség. Aztán ott fujtatott, hogy jajj, és vágta a pofákat.
tegnapelőtt 01:08
 10/35 anonim ***** válasza:
Mivel vidéken éltem világéletemben, csak tudom. :) Köszi a bizalmat!
tegnapelőtt 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!