Sok öregasszony miért ennyire rosszindulatú? A korral jár?
Ha a buszmegállóba érnek akkor szinte fellökik az embert,hogy ő szállhasson fel legelsőnek.
Aztán a kettes ülés külső részére ülnek és ha más le akar ülni akkor húzzák a szájukat rendesen.
Egyszer a háziorvosomhoz kellett mennem és mivel EÜ szakmában dolgozok csak egy papírt adtam volna az orvosnak és már jöttem is volna el.
A váróban ült egy öreg nő mondom neki hogy "itt dolgozom csak a papírt viszem be",erre felpattant majdnem fellökött és gyorsan bement az orvoshoz.
Aztán ott vannak azok akik templomba járnak,de pletykálkodnak össze-vissza.Lelkesen beleszólnak a ember életébe,az én szomszédasszonyom még azt is megmondta nekem hogy kire szavazzak majd. Beleütik az orrukat mindenbe, ami nem rájuk tartozik.
Idősebb férfiaknál nem vettem ezt észre,ők inkább a maguk bajával foglalkoznak.
Tudod kit öregasszonyozz le te neveletlen siheder, ezért a ki szemtelenségért áthajtok holnap a kis pajtásaid lábán a bevásárlókocsimmal.
78/L
Igen egy részt a korral jár. Más részt az időseknek is van jócskán rossz tapasztalatuk. Nekem is van idős férfiakkal is elképesztő tapasztalatom bőven.
Sok idős ember, aki kiállhatatlan, az volt 50/40/30/20 éves korában is, csak legfeljebb nem ütközött ki annyira, mint ahogy a kor előre haladtával "élvezzük" őket.
Én (48/L) remélem nem leszek nagyon házsártos és megpróbálok jó fej lenni /maradni?/. Vannak dolgok, amiket nem értek (7 és 8 óra között reggel miért kell elindulni vásárolni egy nyugdíjasnak és megállás nélkül szidni a buszon az iskolásokat a táskájuk, a sokaságuk, a hangosságuk stb. miatt) és szeretném majd elkerülni, ha odajutok. Remélem sikerül (megélni és elkerülni).
Egy szóval megfogalmazom neked.:unatkoznak.
Főleg amelyik már egyedül él,nem tudja mivel elfoglalni magát,és bántja hogy nem foglalkozik vele se senki.
Persze nem mindenkire igaz.
a nagymamámat nagyon szeretem, de azonkívül az idős nőket nem bírom elviselni, leginkább az általad leírt okok miatt. én az idős bácsikat viszont szeretem, olyan aranyosak tudnak lenni:) néniből is van ilyen, de sajnos elég sok ellen példa van az én környezetmben.
hogy mi milyenek leszünk? az majd kiderül, én mindesetre remélem megérem azt a kort a párommal együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!