Miért van Magyarországon ennyi rosszindulatú vén banya? És a fiatalok miért mind egyformák?
Hát lehet, hogy nem szólnának be ha nem "szúrós szemű paraszt banyák"-ként utalnál rájuk. Egyébként a kérdésből feltételezem, hogy te valami punk vagy tudom is én mi az isten vagy, valami feltűnő külsővel (kakastaréj, akkora fültágító, hogy egy seprűnyél átfér rajta stb. stb.).
Értsd meg, hogy sokaknak nem jön be ez a különcködés, főleg nem ha társul hozzá egy bunkó beleszarok magatartás is (amit a kérdésed alapján tökéletesen el tudok képzelni rólad, de javíts ki ha tévedek).
pontosan azért amit leírtál, mert az emberek többsége zombi.
az ember egy ostoba állatnak születik, és mivel személyiségük, életvitelük lustaságra ösztönözi őket, legtöbbször nem is akarnak változtatni azon, ahogy megszülettek.
így lesznek 40 éves gyerekek, aki kitolják magukból a következő infantilis generációt.
az egy tévhit, hogy az emberből lehet bármi, az ember általában már születésekor gyakorlatilag állati sorsra rendeltetett, főleg egy ilyen középkori társadalmi rendszerben.
az emberek 99%a tehetetlen, vagy azért mert ostoba, vagy azért mert szegény/beteg, stb és ha 4 ezer éve nem változik, pont nem most fog megváltozni.
az hogy nyugaton kissé másabb, gazdasági/kulturális dolog, de az alapanyg ugyanaz.
magyarország más történet, ez kelet, nem is igazán európa, főleg amikor az emberek 2/3a támogat olyan politikusokat akik szerint oroszország meg kína "demokráciája" a követendő példa.
az emberek többsége nem gondolkodik, hanem alkalmazkodik/hasonul.
Kedves Krutoj Prianik, látom tele vagy előitéletekkel.
1. Nem azt irtam konkretan hogy te vagy az a szúrós szemű paraszt banya, szóval nem kellene magadra venned. Irtam azt is hogy tiszetelet a kivételnek, szóval akinek nem inge ne vegye magára. De amint látom te magadra vetted, mert valószinűleg magadra ismertél.
2. A szúrós szemű banyák az nélkül is bunkók, hogy ismernének, vagy akármit is mondanék nekik. Szóval nem azért bunkók mert én is bunkó vagyok velük.
3. Nem vagyok punk és nincs fültágitom, átlagos kinézetű fiatal nő vagyok, hosszú hajjal ami mégcsak nincs is befestve más szinűre.
4. Ha fültágitós punk lennék ahhoz se lenne semmi közöd sem neked, sem a banyáknak mert az az én fülem, azt csinálok vele amit akarok.
5. Mi bajod a punkokkal és más furcsa kinézetű emberekkel? Ismerek olyanokat akiknek raszta hajuk van, tele vannak varrva, és ez mellett normális dolgozó emberek, telepiercingezett 35 éves családanyát is ismerek, és normális, nem bánt senkit, nem élősködik.
6. "Szarok bele viselkedés"- ha folyton azzal törődik az ember hogy mások mit gondolnak róla, másoknak akar megfelelni, soha nem lesz boldog. Aztán majd 35 évesen depresszios
Ketteske te meg miért nem a kertedben kapálod a krumplit? Minek neked internet? Fáj neked az igazság azt látom. Egyébként nem MO-n élek, a szüleimet meg hagyd ki az egészből, mert ők nem olyan idióták mint te, meg az emberek nagy része.
Pusziii :)
Debil kis elkényesztetett lányocska
Benyelted a sok agymosó maszlagot a my..akármilyen nevű egyeddel egyetemben
Kikéne mozdulnod meg ismerkedni az emberekkel és nem csak az észt osztogatni a palotádból...
Óh jó öreg Tajgetosz, kár, hogy nem alkalmaznak már a megfelelő célokra, akkor ez a kérdés tuti nem lenne itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!