Magyarországon az emberek miért vannak mindig olyan nyomott, letargikus hangulatban?
Figyelt kérdés
Nem mindenki ilyen csak ha megyek az utcán mindig összefutok egy ilyen emberrel, látszik rajtuk, hogy rosszkedvűek, nem érzik jól magukat a bőrükben. Ez minek köszönhető?2014. júl. 31. 18:57
1/8 anonim válasza:
A magyar nép alapvetően pesszimista, de ez több okból is fakadhat, úgy, mint alacsony fizetés, jelzálog, devizahitel, drága megélhetés, rossz közbiztonság stb.
2/8 anonim válasza:
Nézz körül. Egy kommunizmus által tönkretett, majd 25 évnyi korrupt politikával még lejjebb züllesztett ország vagyunk, ahol éhbérért dolgoznak az emberek. Közbiztonság alig akad. Tudom, hogy lehetne rosszabb is, de ez épp elég ok a viselkedésükre.
3/8 anonim válasza:
Igen, ezt én is elég gyakran észrevettem. Okok lehetnek mondjuk munkahelyi/családi/párkapcsolati/iskolai gondok, de lehet anyagi (hitel, fizetés megvonás) is. Ezt szerintem csak találgatni lehet. De lehet az is, hogy éppen elveszítette a munkáját, egyedül él és akár még hitele is van. Jó tudom, ez egy eléggé durva példa.
Meg ugye lehet az is, hogy már megint mennek fel pl az élelmiszer árak, drágul az élet..stb. Ahelyett, hogy jobb helyzetbe kerülne az ország és boldogabbak lennének az emberek, pont az ellenkezője történik sajnos. :(
4/8 yoshimitcu válasza:
mert minimálbér amit keresnek
5/8 anonim válasza:
Az ilyen emberek hol a rákba élnek, akik ilyen kérdést tesznek fel? Bazze, mint egy süketvaknéma...
7/8 anonim válasza:
Gondolom te se lennél a nyakadban több hitel is van (ami nem azért lett felvéve mert unatkoztál) akkor te is észbe kapnál, hogy ebben az országban nem élsz hanem túlélsz. Ha az ember keres 80 ezer forintot és abból tartja el magát, a lakást, a számlákat, a hitelt, az autót és még had ne mondjam miket akkor szerinted milyen kedve legyen? Boldogság semmi csak a tartozás és a pénz. És most nem kérem ezeket, hogy akkor mi a f_sznak vett fel hitelt.
8/8 anonim válasza:
Mert meg vannak nyomoritva, a fizetés csak az ehenhalasra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!