Miért van ilyen sok, kielégületlen, frusztrált nő, Magyarországon, de főleg Budapesten? Miért van rengeteg, unatkozó nyugdíjas, aki folyton kavar, és kémkedik? Mitől idegbajosak, frusztráltak a Magyarok? Tisztelet a kivételnek.
Fura helyeken járhatsz, ha neked csak ilyen élményeid vannak.Rengeteg helyen megfordulok Pesten , de még senki nem állta el az utamat, nem igazán láttam bandákba verődött nyögdíjasokat kutyával.
Pletykások meg mindenhol vannak. Kérdez meg egy kisebb faluban élőt :))
Elnezest kerek,de nincs ekezet a gepemen.
Teljes mertekben igazad van .En egy tarsashazban lakom es ott is lakik ket-harom kutyas holgy. Ok csak azzal foglalkoznak,hogy naponta tobbszor egyutt jonnek-mennek es pletykalnak.Mindent tudnak,mindent latnak ,hozzak-viszik a hireket.
Otthon meg olyan kosz van,hogy a lo a labat eltorne.
De nekik az a fontos ,hogy kifestve,kioltozve napi ketszer haromszor setaljanak a kutyakkal.
Na ennel meg az a szebb hogy kezzel ossze szedik a gozolgo ,meleg ,budos kutyakakit es utana mennek a kozertbe zsemleert.:-)
3-as vagyok.
Termeszetesen zacskoval szedik a kakit,de szerintem igy sem higienikus.
Az termeszetesen jo hogy ossze szedik,de egy kezmosas es utana lehet osszetaperolni a zsemleket:-)
"Otthon meg olyan kosz van,hogy a lo a labat eltorne. "
Ezt milyen alapon mered kijelenteni? Jártál mindhármuk lakásában? Meg komolyan meglested, hogy kutyasétáltatás után hazament-e kezet mosni, utána mentél a boltba és kifigyelted, hogy zsemlét vett? Rossz hírem van: te már most rosszabb pletykás banya vagy, mint azok hárman együtt. Mesélj még, miket csinálnak..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!