Keresztet rajzolt az ajtómra leöntött szentelt vízzel, és rendőrt hívott, hogy sátáni rituálékat hajtok végre. Mit kezdjek ezzel a szomszéddal?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja költöztem ide, a SAJÁT LAKÁSOMBA. A szomszéd nem bírja elviselni, hogy feketét hordok, tele vagyok varrva. És több piercingem is van. Egyik alkalommal a szegecselt nyakörvem kishíján kitépte a nyakamból. 70-75 éves lehet, ezért ezt rá is hagytam. De kezd kihozni a sodromból a néni.aug. 8. 16:30
2/13 anonim válasza:
Mivel a néni tettének gondolom nem lettek következményei, ezért azt mondom, hogy fess fordított keresztet kakasvérrel az ajtajára, vagy lógass oda egy levágott kecskefejet (lehetőleg legyen mű, egy jelmezkészítő biztos tud csinálni neked). :D Rajzolj fekete pentagrammát az ajtaja elé... Hallgas hangosan Type O Negativeot. Aztán lehet mondani, hogy te is csak a vallásodat gyakorlod. :)
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Ez baszott jó 😅 nagyon gonosz vagyok, ha most elgondolkodtam, hogy megteszem?
aug. 8. 17:09
4/13 anonim válasza:
#3 Dehogy. :) A kecskefejet azért hagyd a végére. :D
5/13 anonim válasza:
Csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy ő szívrohamot kap a rémülettől, te meg le leszel tartóztatva. 😊
6/13 anonim válasza:
#5 Ezért kell a végére hagyni, hogy addigis edződjön a néni. :) (Vagy leálljon a hülyeségével.)
7/13 A kérdező kommentje:
2 tudod mit ki próbálom 😈
aug. 8. 17:55
8/13 anonim válasza:
#7 Na jó, én csak vicceltem, nem merném megcsinálni. :)
10/13 anonim válasza:
Tukrozd. Csinald meg ugyanazokat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!