Mit lehet kezdeni egy olyan szomszéddal, aki a mai napig is begyújt?
Figyelt kérdés
Nem lehet megmaradni az udvaron, mert tegnap is begyújtott. Iszonyat füst és szag van kint. Nálunk hetek óta nyitva van minden ablak és így is 24 fok van a házban, ez meg fűt. 80 éves emberek. Nem értenek a szóból, nem hiszem el, hogy fázik. Ráadásul tudna fűteni klímával és gázzal is, mert mindkettő van neki. De mindig, szinte egész évben egy szar kazánba tolja a fát meg a szemetet. Borzalom.jún. 13. 12:48
1/10 anonim válasza:
80 évesen amúgy miért ne fázhatna? Mármint értem a kérdést és amúgy teljes mértékben igazad is van, de buszon is mindig becsukják a 30 fokban is az ablakot mert hogy ők fáznak:D
2/10 anonim válasza:
Semmit nem lehet kezdeni velük, ez az igazság.
3/10 anonim válasza:
Gondolom tömés házban laknak, az eddig se biztos, hogy bemelegedett. Tegnap és ma meg nagyon hideg van. Mondjuk fűteni nem kell, de az utcán én is fázom, pedig 33 éves nő vagyok csak, nem idős.
4/10 anonim válasza:
Biztos szívesen használnák a gázkazánt vagy a klímát, sokkal kényelmesebb, egyúttal elfogadnák, ha hozzájárulnál a gáz- vagy áramszámlához.
5/10 A kérdező kommentje:
Most is begyújtott. Az ablakot nem tudjuk kinyitni, annyira büdös. Nem tudom mivel tüzelhet.
jún. 13. 21:39
6/10 anonim válasza:
3 as válaszoló vagyok. Alapozóval lekezelt, vagy festett fát tüzelhetnek. Nem gondolnám, hogy műanyag vagy gumi hulladékot. Nem tudsz mit csinálni, kibírod ezt az egy két napot. Tényleg elég hideg van.
7/10 anonim válasza:
28 vagyok és megy a hősugárzó jelenleg, mert hideg van :D Igen, lehet, hogy fáznak, az öregeknek már a keringése is szar, ha én egészséges fiatalként fázok, akkor ők pláne.
8/10 A kérdező kommentje:
Én nem bánom, ha fűt, de legalább ne irdatlan szemetet tüzelne egy szabálytalan kéményből, ami még a tető magasságának a felét sem éri el. Az összes füst leül ebben a párás időben itt a környéken.
Én meg szeretek friss levegő mellett aludni, de így röhejes, hogy nyáron be kell csukni az ablakot, mert az ember megfullad a saját házában.
jún. 14. 07:48
10/10 anonim válasza:
Hát nézd, fázni joga van, fűteni is, de nem akármivel. Ha tényleg alapos a gyanú, hogy szabálytalan a kéménye és környezetszennyező dolgokat tüzel el, akkor felnyomhatod őket a katasztrófavédelemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!