Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Rosszakaratú proli szomszéddal...

Rosszakaratú proli szomszéddal semmit se lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Egy vénember meg a fia, az egyik butább mint a másik, agresszívek, koszosak, zajosak, büdösek. A tv-t max hangerőn üvöltetik mert süketek. Már sokszor kihívták rájuk a rendőrt, de csak kiröhögték a rendőröket.

Magántulajdon - semmit nem lehet csinálni.

Nyilván beszélni se lehet velük, mert támadásnak fognak fel mindent.

Az ilyenek mellől csak elköltözni lehet?

2023. nov. 14. 16:28
 1/5 anonim válasza:
22%
Inkàbb ne kötekedj velük mert oda csapnak de hirtelen 😄🤣
2023. nov. 14. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Hát ha értessz az elektronikához építs egy EMP-t.

Elektromágneses pulzus generátor de az utolsó szó nem biztos.

Át lehet vele lőni a falon és a TV tönkremegy.

Sajna ha nagyon primkó akkor a szép szóbol nem ért.

2023. nov. 14. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Küldjél át belőle ha nem bírnak magukkal.

2023. nov. 14. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

#2:

Jól van Pistike, gyere le most már a CP2077-ről. 😂

2023. nov. 14. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az ilyenekből annak idején kettő családnyi is jutott, azaz egy nagy, két családból álló família. Amikor a család egyik felében az első gyerek megszületett, akkor a falon keresztül áthallatszott, hogy tanítják beszélni, olyan szavakra, mint "b**i, k***ög" stb., rendesen ismételgették neki, hogy tanulja meg. Olyan hangosan, hogy fel lehetett venni a telefonnal. Nem vicc, tényleg így van. Úgy járkáltak éveken át a lakásban, mint aki menetel, döngött a padló. Ezt is felvettem. Amikor visszajátszottam másoknak azt hitték, hogy egy építkezésen vettem fel. Végig lehetett hallani, merre járnak és mit csinálnak a lakásban. Ha egy poharat letettek az asztalra, azt is úgy odavágták, hogy tudja már az egész épület minden lakója, hogy az a pohár oda van téve. Időnként a lakásban fociztak, később rendszeres futóversenyt kezdtek tartani a szurtos gyerekeik a két lakás legtávolabbi pontjai közötti távon.

Nem tudom hányszor szóltunk nekik, sokszor, akkor néha 1-2 hétig csend volt, utána megint kezdték. Természetes, hogy utána mindig letagadták, hogy ők csinálják a fesztivált és azt is, hogy egyáltalán szóltak nekik. Mert nekik joguk van úgy élni, ahogy nekik tetszik. Nekik jogaik vannak. De ha te vissza mersz vágni, vagy visszaszólsz, akkor te leszel az aljadék, mert hogy merészeled.

A kisebbik testvér rendesen alkesz, van egy lepukkant dagadt barátnője, szerintem az sem veti meg a szeszt. Egyszer elaludt és eláztatta az egész lakást, máskor állítólag majdnem felgyújtotta. Régebben rendszeresen ment a mulatozás, azt legalább abba hagyták. Mindig cirkusz volt vagy miattuk, vagy velük. Ha hangoskodást hallottál a lépcsőházban biztos lehettél, hogy a "família" valamelyik tagja az. Később ez annyiban változott, hogy érkezett egy újabb família, a "vállalkozó", aki már az utcán is óbégat és egyéb módokon is gondoskodik a többi lakos izgalmáról, később az egyik kedves néni már miatta adta el a lakását, amit proli vállalkozó "barátunk" menetrendszerűen meg akart venni, hogy legyen mindjárt két lakása. Itt eszembe jutott az egyik stand up show, talán KAP-tól, aki úgy definiálta a prolit, hogy a proli ha pénzhez jut, például nyer a lottón, akkor nem elköltözni akar, hanem több lakást megvenni és összenyitni.

Sok megoldás van.

Meghirdetheted a lakást, de akkor csak azért is ők akarnak majd hamarabb elköltözni. Mert a proli ilyen, bármit csinálsz, ő még jobban, még olyanabbul akarja csinálni. Hirdesd meg a lakást és próbálj meg elköltözni. Ha végül ők húznak el hamarabb és mégis maradni akarsz, akkor leveheted a hirdetéseket. Azután majd meglátod, milyen új szomszédod lesz.

Én már korábban rájöttem, mit érdemes csinálni. Ha teheted és nem gond a távolság, ha értelmiségi vagy és távmunkában is tudsz dolgozni, akkor egy csendes faluban kell házat venni. Csend, nyugalom, természet, jó levegő.

máj. 13. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!