Idióta szomszéddal mit lehet kezdeni?
Tàrsasházban èlni szívás, pláne kö***g szomszèddal...
Egy teljes napra legyèl hangos, ha meg nem tetszik neki akkor meg fogja vissza magàt.. ha nem akkor szèpen folytatod.
"Egy teljes napra legyèl hangos"
A többi normális lakóval nem akarok kiszúrni! Én vagyok az egyetlen szomszédja, legalul lakik (én fölötte), a szembe lévő lakás pedig üres. Szélső panel lakás.
Zajongások időpontjában készíts felvételeket és - időponttal elnevezve - mentsd el, pl: 2024_01_01_21:30)...
E felvételekkel a jegyzőhöz érdemes fordulni, vagy őket is megkérdezheted:
Nálunk is ez volt.
Felmentem hozzá és elkezdtem vele mocskosul hangosan kiabálni. Számonkértem, kioktattam.
Azóta csak munkaidőben csinálja és hétköznap.
Letilatnám messengeren, és szarnék rá.
A szomszédomban rendszerint bulikat tartanak, meg részegen üvöltöznek, sokszor napközben is. Annyira nem zavar, hogy rendőrt hívjak rájuk, mert beteszek egy fülhallgatót, és kellemesen elalszok. A probléma ott kezdődött, mikor karácsonykor, reggel 10 környékén, mielőtt elindultam volna anyámhoz, beraktam a mosást, amit muszáj volt berakni. Voltam én ott minden, csak rendes ember nem. Felhozták a házirendet, hogy ők feljelentenek csendháborításért, mondom oké, játszhatjuk ezt, de akkor én is fel fogom őket minden péntek-szombaton, és késő esti órában.
Azóta szar a viszony, de legalább kuss van.
"A többi normális lakóval nem akarok kiszúrni! Én vagyok az egyetlen szomszédja, legalul lakik (én fölötte), a szembe lévő lakás pedig üres. Szélső panel lakás."
Pedig ezekkel a körülményekkel pont nem szúrnál ki a többi normális lakóival, főleg, ha lefelé irányulnának a hangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!