Ilyen szomszéddal mit lehet kezdeni?
Viszonylag új lakók vagyunk.
A lenti szomszéd egész nap nem csinál semmit, ő a ház gondnoka, ebből él, tehát gyakorlatilag folyamatosan itthon van.
Minden zavarja, szó szerint.
Pl megkért, hogy csendesebben járkáljunk, mert ő délben pihenni akar, ez egy társasház. Papucsot csak gumit hordjunk, mert az csendesebb, mezítláb ne menjünk a lakásban, mert őt zavarja és este 7 után a WC-re se nagyon járkáljunk mert akkor nem tud aludni. Ezenkívül ne fogadjunk gyakran vendégeket, mert nem szereti az idegeneket a házban (hozzateszem van 5 airbnb lakás a házban, akik hajnalig randaliroznak, az nem zavarja). Motort ne indítsam be az udvaron, mert nem tetszik neki a hangja (másé tetszik).
Szóval ehhez hasonló, meredek elképzelései vannak.
Hozzateszem 85 nm a lakás, hosszan elterülő, az övé is. Ő az elején alszik, mi a végén, ergo három szobányira is zavarja ha este szarni támad kedvem.
Ne all szoba veled.
Ha o keres,jelentsd fel zaklatasert. Vedd fel hangfelvetelre,amiket mond.
Leszarni
És belengetni a feljelentést zaklatásért
Próbáltam, két hónapig csendben volt a fenyegetés hatására, de mivel folyt a csatorna hozzá szóltam és most megint elkezdte a hülyeségeit.
Eleinte, mikor ide költöztünk próbáltam kedves lenni, átmentem segíteni is lomtalanításkor lehordani a lomjait. Gondoltam ha nem rosszal viszonozom a rosszat, akkor abbahagyja, de nem.
😂 Lesz*rni, ahogy már előttem írták.
Ennyi erővel: mondjad neki hogy ne pihenjen már dél környékén, mert ti éppen járkálni szeretnétek.
Miért ti alkalmazkodjatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!