Dezodoros szomszéd ellen lehet valamit tenni?
Laktam én is panelen, középső lakásban, ahol minden ablak egy irányba nézett, nekem nem kell megmagyarázni, milyen ott a kánikula (pláne a negyediken), alap volt, hogy éjjel sem ment 30 fok alá a hőmérséklet bent, nappal meg bőven fölötte volt.
De eszembe sem jutott nyitott bejárati ajtó mellett élni az életem.
Egyébként van az a mennyiség, ami bemehet és csukott ajtón keresztül is. Nálunk is van ilyen, hogy valaki után bűzölög a lift.
Arról pedig semmit nem tudunk, hogy ők mennyire hangosak és polgárpukkasztók. Ezenkívül semmi nem tiltja, hogy nyitva legyen az ajtaja.
Proli vs. proli.
Lépcsőházba szellőztetni, tényleg?
23,
"Ezenkívül semmi nem tiltja, hogy nyitva legyen az ajtaja."
Semmi nem tiltja, de akkor az övé a felelősség, hogy oda bárki és bármi bemehet (így a szagok is) a nyitott ajtón keresztül a lakásába. És ha ő engedi be a szagokat a saját lakásába, akkor semmi joga nincs másokat felelősségre vonni emiatt. Csukja be az ajtót és nem megy be a szag. Furcsának találom, hogy másoktól elvárja a maximális alkalmazkodást, mert nekik egész nap szellőztetni kell. Ennyi erővel mindenki szellőztethetne így a házban, kitárva minden ajtót-ablakot és akkor meg sem lehetne moccanni sem a lépcsőházban senkinek, nehogy egymást zavarják hangokkal, zajokkal, szagokkal, bármivel. A lépcsőház arra való, hogy használják. Az is használhatja, aki túl van dezodorozva. Különben mi lesz a következő lépés legközelebb? Leszállítja a buszról maga mellől a túldezodorozott utastársát? Megtiltja neki az utazást? Vagy kizavarja a boltból a túl illatos vevőket, mert őt zavarja mások illata?
Mit jelent az a szó, hogy liha? Bocsi, de én nem ismerem ezt a szót. Először azt hittem, hogy valami elírás, aztán látom, hogy másodszor is leírtad, tehát tuti nem elírás. Gondolom, valami pihekönnyű dolog lehet, ami száll a levegőben. De pontosan mi az? Előre is köszi a választ!
köszönöm, borzasztó kedves vagy, hálás is vagyok érte rendesen.
Pontosan ezt az oldalt láttam én is (többek között), meg még 20 másikat is, de ettől nem lettem okosabb, mivel mind a 20 oldal más szinonimát használ a liha szóra és mind mást jelent. Pl. a toklász és az üres kalász szerintem nem ugyanazt jelenti. Ezért kérdeztem rá tőle, hogy Ő mire használja ezt a szót, hogy értelmezi, mire gondol. Nem azért, mert életképtelen vagyok és nem vagyok képes rákeresni magamtól. De azért köszönöm a kedvességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!