Szomszédunk nem ismer határokat, párom mégis neki ad igazat?
Három borzasztóan neveletlen gyereke van, egész áldott nap zajonganak, az udvarra 20 óra elõtt ki sem lehet menni, vizipisztolyokkal lövöldöznek àt a mi udvarunkra, labdákat dobálnak àt. Kalapálnak, csörömpölnek, dobálják a kerti házunkat. Az udvarra pisilnek meg végzik a nagy dolgukat, utána meg büszkén kiabálják, hogy „nézd mekkorát k*kiltam“
Már bocs, de ilyet csak az állatok csinálnak.
Hétköznap nem zavar annyira, de hétvégén sem hívhatunk el vendégeket, vagy nem grillezhetünk, élvezhetjük a szabad idõnket, mert annyira zaj van, olyan mint 5 játszótér egybe gyúrva.
Párom reakciója az, hogy inkább bezárkózik a házba, „hisz csak gyerekek“, vagy elmegy hétvégén otthonról.
Normális ez? Hogy a saját kertünket nem használhatjuk, mert semmi nyugalmunk sincsen?
Írásbeli ajánlott leveles figyelmeztetés, majd jegyző birtokháborításért.
Úgy mégis mért teszed fel azt a kérdést, hogy normális-e, ami nem normális? Annyira nem, hogy az idézőjeles mondat fényében túltolt kamunak hangzik. Ilyet senki nem csinál.
"Az udvarra pisilnek meg végzik a nagy dolgukat, "
Menjetek át, és ti is végezzétek ott a dolgotokat.
Nyilván nem normális.
Bőrszínük milyen? Lehetséges, hogy a párod emiatt nem akar összeveszni velük, és meg is érteném.
Írj be a gyámügynek, akár új emailről névtelenül. Nálunk is ez ment. A kedvencem az vokt, hogy átmásztak a kerítésen a labdájukért. pfú de felrúgtam volna mindet.
Kb 4x írtam be. Elvették a kölyköket egy idő után. A kertbe szarás miatt meg írhatsz a nébihnek is. Legjobb ha felveszed videóra, amin hallatszik hogy ilyeneket mondanak és csatolod az emailedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!