Dezodoros szomszéd ellen lehet valamit tenni?
"Becsukjuk, de sokszor már késő. Mindenki a lakásban a lehető legmesszebb van a bejárati ajtótól, mire mi megérezzük, már az egész lakás bűzlik. Tehát nem tudunk rá felkészülni ,hisz majdnem egész nap nyitva van a bejárati ajtó. És de, sajnos simán 1-2 órán át szagoljuk."
Ja, és ne hagyjátok egész napra nyitva a bejárati ajtótokat, pláne ne úgy, hogy mindenki a lehető legmesszebb van tőle. Tálcán kínáljátok magatokat a besurranó tolvajoknak. Legyetek sokkal óvatosabbak.
...de mivel focista, szokása magára fújni folyton annyi dezodort...
Hát nem is tudtam, hogy a dezodor valami focista szokás😁
Te vagy nagyon ostoba vagy kérdező, vagy nagyon féltékeny a focistára. Gondolom jobban néz ki mint te, ezért is irritál téged.
Nos, csukd be azt a rohadt ajtót, senki nem kíváncsi az életetekre, szagokra, gondolom az egész lépcsőház bűzlik, amikor főztök. Én is panelben élek, de eszembe sem jutna nyitva hagyni a bejárati ajtót. A srácnak joga van befújni magát és joga van lépcsőzni is. Neked pedig jogodban ll kussolni, bármit mondasz nem érdekel senkit.
Amúgy meg ne túlozz, nincs az a dezodor szag, ami úgy bemegy a lakásba, hogy órákon át érzed. És is kiröhögnélek a srác helyében.
húú, mit meg nem tennék ilyen panel szomszédokért az enyémek helyett..
Amúgy meg miért kell a folyosó ajtót nyitva hagyni? Régen kádárista nagyanyámék ezzel őrítettek meg. Az ajtó azért van, hogy becsukjuk.
Vegyetek egy álló ventilátort ..
Nehezen tudom elhinni, hogy ha a szomszéd befújja magát odahaza, és lelépcsőzik két emeletet, utána még olyan erősen illatozik, ,hogy ti ettől sírva öklendeztek az ajtótól kihangsúlyozottan legtávolabb eső ágyikótokban. Hiszti.
A középső lányom használ valami számomra ölég büdös parfümöt, nem is dezodort, és ha a fürdőben fújja magára, akkor ugyan érzem, és vágok egy fintort, de simán életben maradok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!