Egy átlag ember, aki vidéken keres mondjuk havonta 400 ezret, hogyan tud megélni ennyi pénzből?
Hát házat így nem kell venni az tény, de megélni meg lehet.
Én például munkám mellett újabban dolgozok pluszban és előző hónapban 120.000 Ft-t kerestem vele. Pedig nem tettem bele csak 30-35 órát.
Ha ketten vagytok akkor nyílván valamivel könnyebb.
Én kb. ennyit költök el egy hónapban. Budapesten lakom, van egy gyerek, feleségem félállásban.
Nyilván bérleti díj mellett nehéz, egyébként nem lenne kevés.
400e nagyon sok, főleg 1 embernek. Hol élsz te?
Ha még albérletet ki is fizeted, akkor is bőven marad.
27 vagyok, nettó 310 ezret keresek Debrecenben, diplomás állással. Falun vettem Kádár kockát 15 millióért 2 éve. Oda vissza 80 km-t utazok egy nap. A fizumon felül támogatnak a benzinbe és van SZÉP kártya is. A hitel, számlák, kaja után összesen marad kb. 70 ezrem arra, hogy félretegyem ha elromlik valami és megcsináltassam stb. Nagyon örülnék ha nettó 400 lenne a fizum, de sajnos nem annyi. Viszont ebből a pénzből is megélek. Ha elmegy a hitel a fejem felől, semmi megélhetési gondom nem lesz.
Nyilván nem sport autóval járok, és le kellene már szigetelni a házat is, de örülök annak ami van egyelőre.
"Kajára simán elköltök 80 ezret úgy hogy nem is eszek sokat."
. Hogyan jön ez ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!