Ha 14.58 km/ óra átlag sebességel bringázom szabadban dombos vidéken, az lassú vagy közepes tempónak számít?
És milyen biciklivel, milyen minőségű úton? Nagyon nem mindegy, hogy egy összteleszkópos, jó nehéz bicikli, pláne ha áruházi és csak súlynak van rajta a teleszkóp, vagy egy országúti/trekking.
De szerintem nincs értelme ezen rugózni, hgoy ez most lassú, gyors vagy közepes. Mi a célod a biciklizéssel? Hogy jól érezd magad? Az nem függ a sebességtől. Hogy fogyj vagy izmosodj? Akkor az a kérdés, hogy két hete milyen tempót tudtál. Versenyezni akarsz? Az meg még kicsit odébb van, de akkor is magadhoz képest kell nézni a fejlődést.
Tegnap kezdtem fogyás céljából. Tegnap is ezt az eredményt hozta ki. Csak azért kérdeztem mert amikor a kalória bázist töltöm ki meg kell adnom, hogy milyen tempóban.
Amúgy városi kerékpár és a hegyoldal betonos de sok emelkedő van
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!