Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha napozok a saját udvaromba,...

Ha napozok a saját udvaromba, ahová átlát a szomszéd akkor én vagyok “kihívó”?

Figyelt kérdés

Nyaranta bikiniben(!) szoktam napozni az udvaron. A szomszéd pasi meg gyakran kint van, és észrevettem, hogy sokszor odanéz. Egy családapa.

Anyám szerint ne csodálkozzak rajta, minek fekszek ki, minden pasi megnézne kapcsolati státusztól függetlenül egy prezentálható fiatal nőt ilyen helyzetben. Szerinte én kínálgatom magam.

Szerintem meg rohadtul nem engem kéne bámulni.

márc. 17. 22:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
22%

Kicsit segítek mucus!

Én kb 10 évvel idősebb vagyok nálad. Ergo egy felnőtt érett nő vagyok aki szabadon napozik a portán , mert nem lesi senki, mert tettem érte a saját házamban :D

Szóval igen...sajnos se a szomszéd csaj se a szomszéd faszi nem les engem nagy bánatodra.

Jól beszaladtál tátott szájjal a tudod hova :D

Már csak azt nem válaszolod meg, hogy apád miért nem intézkedett. Valószínű, mert baxtál szólni, mert arra masztizol hogy minden kivénhedt megles...

Dettó olyan vagy, mint anno a baràtnőm... Arra volt büszke hogy mikor medencéztünk átjött a 76 éves bácsi a 4. Szomszédból azt megnézte na ez az ami gáz

márc. 18. 14:04
 42/49 anonim ***** válasza:

A megoldás:legközelebb ruha nélkül napozz!

Akkor nem fog bámulni bikiniben.

márc. 18. 18:44
 43/49 A kérdező kommentje:
#41, te úgy vagy nő, ahogyan én lila béka.
márc. 19. 03:16
 44/49 anonim ***** válasza:
39%
Az agykapacitásodból ítélve valóban egy lila béka lehetsz. Most írtad le az egyetlen igazságot ezen a kamusztorin belül.
márc. 19. 03:26
 45/49 A kérdező kommentje:
😵‍💫🤦🏼‍♀️
márc. 19. 06:17
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
ibanc
márc. 19. 07:45
 47/49 anonim ***** válasza:
Feküdj hasra és nem látod. 😁
márc. 19. 22:12
 48/49 anonim ***** válasza:

39-es vagyok, a szomszédodnak legyen ilyen nagy a szád, ne idegeneknek.

Mondjuk én nem nézek csajokat, mert nem vagyok leszbikus, de... oké.

márc. 21. 13:35
 49/49 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk te is az a fajta ember vagy, aki neten keresztül irtó nagy megmondóember, leugat másokat, meg beszólogat, de szemtől szemben húzza fülét-farkát.

Lehet nullázni, mert az (is) megy.

márc. 21. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!