Ha napozok a saját udvaromba, ahová átlát a szomszéd akkor én vagyok “kihívó”?
Nyaranta bikiniben(!) szoktam napozni az udvaron. A szomszéd pasi meg gyakran kint van, és észrevettem, hogy sokszor odanéz. Egy családapa.
Anyám szerint ne csodálkozzak rajta, minek fekszek ki, minden pasi megnézne kapcsolati státusztól függetlenül egy prezentálható fiatal nőt ilyen helyzetben. Szerinte én kínálgatom magam.
Szerintem meg rohadtul nem engem kéne bámulni.
Nem tudok ellene tenni, mert nem az én házam. 19 éves vagyok, tanuló, a diákmelós pénzemet meg nem kerítésre akarom költeni.
Szerintem meg illetlen dolog kukkolni. Nem az van, hogy odatéved a tekintete, hanem bámul :D
Anélkül meg megbolondulok, ha nem vagyok nyáron barna, én csinibaba típus vagyok, szeretek jól kinézni.
#7 Instára 2018 óta nem posztoltam, nem social mediázok, de köszönöm a feltételezést. :D
Nem is tanácsra várok, írtam én olyat a kérdésben?
Valószínűleg majd szerzek egy paravánt, az olcsóbb, de idegesítő, hogy más ember miatt kell az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!