Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha napozok a saját udvaromba,...

Ha napozok a saját udvaromba, ahová átlát a szomszéd akkor én vagyok “kihívó”?

Figyelt kérdés

Nyaranta bikiniben(!) szoktam napozni az udvaron. A szomszéd pasi meg gyakran kint van, és észrevettem, hogy sokszor odanéz. Egy családapa.

Anyám szerint ne csodálkozzak rajta, minek fekszek ki, minden pasi megnézne kapcsolati státusztól függetlenül egy prezentálható fiatal nőt ilyen helyzetben. Szerinte én kínálgatom magam.

Szerintem meg rohadtul nem engem kéne bámulni.

márc. 17. 22:55
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
#17, igen, tudom, hogy nekünk kell megoldani ami zavar. Ha rajtam múlna már 2 méter magas téglafal lenne :D
márc. 18. 00:34
 22/49 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan már. Hadd nézzen. Nem a meztelen pitsádat teszed közszemlére. Strandon is zavar ha látnak az emberek? A kettő ugyanaz, csak itt nincs medence.
márc. 18. 02:30
 23/49 anonim ***** válasza:
83%

Szólj apádnak, hogy feküdjön ki egy szál semmibe napozni, és a szomszéd fog nádat telepíteni :D

Vagy beszélgessen el az uriemberrel

márc. 18. 05:41
 24/49 anonim ***** válasza:
33%

Általában beton keriteseket szoktak felhuzni es senki nem napozik belathato területeken hanem olyan részein a mertnek ahova nem látnak be.

Senki nem akarja általában hogy őt lessék. De az se, aki csak kapálni megy ki a kertbe.

márc. 18. 06:09
 25/49 A kérdező kommentje:
#24 nálunk nincs olyan rész, ahova nem látnak be. Sajnos.
márc. 18. 06:16
 26/49 anonim ***** válasza:
36%
Akkor vmi napernyő vagy nem tom. Nem a nap ellen hanem szomszed látószög ellen. Ezt igy tenyleg nem szokta senki hogy kifekszik mindenki elé. De még akiknek medencéje van se.
márc. 18. 06:30
 27/49 A kérdező kommentje:

Nálunk egyébként szokás. A másik szomszéd is telibe medencézik nyitott udvarnál XD ez falu. De nem bámuljuk őket, mint engem az a pali.

Amúgy írtam már, hogy szerzek paravánt, bár nem vagyok boldog, hogy az amúgy sem túl sok pénzemet ilyenre kell költeni.

márc. 18. 06:39
 28/49 anonim ***** válasza:
53%
Itt is kéreted magad.
márc. 18. 07:43
 29/49 anonim ***** válasza:
Szólj a feleségének.
márc. 18. 07:51
 30/49 anonim ***** válasza:
80%
Nyisd ki a szád b+meg, szólj neki hogy napozok, ne bámulj már.
márc. 18. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!