Ha napozok a saját udvaromba, ahová átlát a szomszéd akkor én vagyok “kihívó”?
Nyaranta bikiniben(!) szoktam napozni az udvaron. A szomszéd pasi meg gyakran kint van, és észrevettem, hogy sokszor odanéz. Egy családapa.
Anyám szerint ne csodálkozzak rajta, minek fekszek ki, minden pasi megnézne kapcsolati státusztól függetlenül egy prezentálható fiatal nőt ilyen helyzetben. Szerinte én kínálgatom magam.
Szerintem meg rohadtul nem engem kéne bámulni.
"Nem tudok ellene tenni, mert nem az én házam. 19 éves vagyok, tanuló, a diákmelós pénzemet meg nem kerítésre akarom költeni."
Elég nyomorult családban élsz, ha ennyit nem bírsz megbeszélni a szüleiddel. Gondolom ők a tulajdonosok, és velük élsz.
Semmi jogtalant nem csinál a szomszéd. Ha téged zavar, akkor tegyél róla, hogy ne lásson át. Pl. kérd meg szépen a tulajdonost (szüleidet), hogy rakjanak oda legalább egy nádszövetet, az a legolcsóbb.
Egyébként nem értem a problémádat, először azt hittem, meztelenül napozol és úgy bámul a szomszéd. De ha van rajtad bikini, akkor mi a gondod?
Amúgy ugye megvan, hogy ez is egy vasárnap esti troll?
Március közepe van, még fűtünk a lakásban és dzsekiben, pulóverben járunk, ő meg bikiniben napozik és a szomszéd bámulja.
Színtiszta röhej ez a gyakori...
#12 nem most :D
Ma szép idő volt, és emiatt jött fel a fejemben a gondolat, hogy lassan itt a napozó szezon.
Egyébként a nádszövet jó lenne, de a kerítés csak 1.20 magas kb. 120 magas kerítéshez lehet csatlakoztatni 180 magas nádat??
Szerintem lehet. 1.20 magaságban még hozzá lehet drótozni a kerítéshez. A felső 60 cm-t az erős szél kicsit mozgatni fogja, de szerintem nem teszi tönkre.
Mondjuk az 1.20-as kerítés az rettenetes alacsony. Gyakorlatilag csak egy szimbolikus jelzés. Egy átlagos felnőtt akkor ugorja át, amikor akarja.
Szüleidnek sosem volt igénye normális kerítésre azon az oldalon? Egyáltalán melyikőtöknek kéne ott kerítést csinálni? Ha az utcán állsz szemben a házatokkal, akkor ez a kerítés a jobb vagy a bal kezed felé esik?
Másik irányban normális magasságú kerítésetek van?
A bal felem felé esik, és ha jól tudom, az a szomszéd kerítése.
Másik irányban és hátul drótkerítés van, oda lehetne normális nádat felrakni, de nem is az a szomszéd zavar.
Igen, azt szokásjog szerint a szomszédotoknak kéne megcsinálni. Hát ő eszerint ilyet csinált.
De nyilván, ha téged/titeket zavar akár az átlátás, akár bármi más, akkor nektek kell megoldanotok. Ha pl. kutyát tartanátok, akkor is mindegyik irányban nektek kéne olyan kerítést építenetek, hogy a kutya ne menjen át a szomszédhoz.
Jogilag egyébként maga a kerítés építése sem kötelező, tehát a szomszéd nem kötelezhető erre.
Nem nagyon értem a szüleidet. Nekem azért szempont lenne, hogy amíg kicsi a gyerekem, addig a labdát ne rúgja át folyton, amikor meg nagyobb, akkor meg (ha lány) megérteném, zavarja, ha a szomszéd férfi átlát hozzánk. Még ha nem bámulja feltűnően akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!