A szomszéd átdobja a kutya kakit az udvaromba, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A szomszédom gyakran átdobálja a kutyájának az ürülékét, ami általában egy lapátnyi. Már a keritést is jobban eltakartam, hogy észrevegye magát, de továbbra is csinálja. Mit tudok tenni jogi úton? Megfenyegethetem, hogy feljelentem birtokháboritásért, vagy ez még nem számit annak? Bizonyitékom nincsen, hogy ő volt, de a szomszédok közül csak neki van kutyája.2017. ápr. 16. 11:16
1/17 anonim válasza:
Rátolnék egy jó nagy adagot egy lapátra és jól hozzávágnám a házának falára, csak úgy jelzésképpen.
2/17 anonim válasza:
Ne nyusziskodj, jogi út a fenét! Ha van postaládája, akkor oda önteni a szart. Sőt az lenne a legjobb, ha jó folyósat fosnál, és azt az emberi ürüléket öntenéd be neki.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Visszadobtam, de már ez már ez megy több, mint egy hónapja, már egy kicsit elegem lett.
2017. ápr. 16. 11:31
5/17 anonim válasza:
Szépen szólsz neki, és ha ezután is folytatja, akkor vagy a postaládájába, vagy a kapujára, vagy a falára visszadobnád.
Úgy lenne jó, ha bárki láthatná, vagy csak szagolhatná.
6/17 anonim válasza:
Postaláda beválik, hidd el! Én is jártam már így. Azonban ha nem veszi a lapot akkor a lehetőleg friss végterméket lapátra kell tenni és hozzávágni a háza falához. Majdcsak észbe kap.
7/17 anonim válasza:
Ne dobd vissza! Ne süllyedj le a szintjére!!!
8/17 anonim válasza:
el kell kapni a nyakat oszt jol meg kell szorongatni.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak. Reggel átmentem, de senkin nem jött ki, megpróbálom először szép szóval, ha nem megy akkor meglátom.
2017. ápr. 16. 13:10
10/17 anonim válasza:
Komolyan ,jobb dolgotok nincs mint szarral dobálózni ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!