Szeretnék ötleteket kérni mit tudnék az ellen tenni, hogy megszünjön végre a szomszéd kutyáinak folytonos ugatása?
van egy ilyen nyakörv,1 hét alatt leszoktatja a kutyát az ugatásról.
hangérzékelős.
az első ugatásra sípol,1 percen belül a másodikra megrázza a kutyát,de csak annyira,hogy kizökkentse,nem annyira,hogy fájjon neki.
egy ilyet javasolhatnál neki.
Mivan?
Ez komoly?
Ha nekem szólnál, tudod mit csinálnék?
Elötted rászólnék, hogy "Ne ugass" és ennyi. Aztán ha problémád van, elkűldenélek a .........-na.
Mit lehet kezdeni egy kutyával? Hmm? Kutya, azért van, hogy ugasson, ha nemtetszik költözz el egy tanyára.
Azért ugat mert unatkozik? Hű, te sem vagy normális. Veled ellentétben egy kutya nem szólal meg, ha nincs értelme ;D
Mit tudsz ellene tenni? Semmit. Az ő kutyája. Ha nekem pl szólnál, hogy kussoltassam el a sajátomat, szerintem repedt szájjal mennél haza.
Mindennap többször is foglalkozok vele, játszok is vele, le van fárasztva.
És ez nem napi 2 percet jelent.
De kutyából van, a kutyák meg ugatnak.
És elhiszed, hogy nem unalmában? Pont úgy ugat mint ahogy Te beszélsz.
Nálunk éjjel az egész utcában, de még a szomszéd utcákban is ugatnak a kutyák, feltételezem beszélgetnek. Akkor most jelentsek fel mindenkit?
Érdekes, mi hozzá tudtunk szokni, hogy már fel se tűnik. Pont olyannak a környezetébe nem való kutya, aki nem képes felfogni, hogy ő nem egy tárgy, ami csak kussol egész nap, hanem egy élőlény, és mint olyan, joga van megszólalni, jelen esetben ugatni.
Figyelj, ha a szomszédom is 0-24 nem beszél, akkor joga van elvárni ezt a kutyámtól is, addíg nincs :)
Mint mondtam, a kutya az kutya. A kutyák ugatnak. Aki ezt nem bírja elfogadni, az keressen egy kutya mentes falut/várost, ne a kutyát hibáztassa.
Falusiként nem bírom felfogni épp ésszel, hogy lehet ennyire semmibe venni a kutyákat...
(Állítom, hogy többet foglalkoztam a sajátommal (1 éves), mint Te a valaha volt összes kutyáddal :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!