Nincs közöm ahhoz, ki hogy neveli a kutyáját, de könyörgöm, nem kéne egy gazdának rászólnia a kutyájára, hogy ne ugasson folyton?
Láncon van a kutya, és gondolom keveset törődnek vele, de folyton ugat. Ha haza jön a gazdája ugat rá, ha mennek el, ugat rá, ha jön a postás ugat, ha valaki megy az utca túl oldalán ugat.
Kijön a szomszéd a posta ládát megnézni ugat a kutya.
Nincs közöm hozzá, de nem kéne rászólni, hogy ne ugasson már feleslegesen?
A feleslegest nem a postásra értem, és abetörüöőre, hanem, a szomszéd szereli a kocsit a garázs eléőtt, és a kutya ugatja fél órán át.
És nem szól rá semmit.
Néha már átdobnék valami petárdát, hogy bek*ssoljon a kutya...
És szeretem a kutyákat, nem bántanám, de elgem van!
Persze, hogy ugat, mivel unatkozik. Egész nap láncon van, ne foglalkoznak vele, ezért így próbálja levezetni a felesleges energiáját.
Nem a kutyát kell bántani, hanem a gazdáját feljelenteni, mert nem is lehetne a kutyát folyamatosan megkötve tartani. Úgy bírom, hogy a hülye emberek miatt mindig a kutya szívja meg....
Hiába szólsz rá a gazdára hogy ne ugasson attól még a kutya ugatni fog.
Hiába szól rá a kutyára, akkor is ugatni fog.
Az én szomszédom kutyája akkor is ugatott amikor hazamentem - a saját otthonomba.
Paraszt egy kutya.
Egyszer régen még gyerek voltam, folyton ugatott egy kutya. Egyszer mikor ugatni akart volna, ráüvöltöttem, hogy vau!!!
Na azt a döbbent csendet, ami utána volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!