Szomszéd kutyájára ébredünk hónapok óta hajnalban. Mit tehetnék?
Teljesen megértelek, bár mi elköltöztünk és itt nincs gond. De előző helyen mi nem a kutyára, hanem az ordító színesbőrű kölkökre keltünk, hasonló időpontokban, mint amit te írtál.
Ha azt nem tudod megértetni a nénivel, hogy nevelje le erről a kutyát, vagy engedje, hogy segíts (segítsetek)neki... nos akkor sajna nem fog változni semmi. Tapasztalatból írom. Az idősek ragaszkodnak a szokásaikhoz és nem értik meg, hogy attól, hogy ők már kukorékolnak, mások esetleg pihennének. :(
Ha az én kutyám ilyet csinálni, hát nem is tudom... biztos elfenekeltem volna már. :D
Sajna egyre több embertől hallani a kifogásokat, hogy miért neveletlen a kutyájuk. Aztán meg benne lesznek a híradóban, hogy a kutya széttépte a kedves gazdit. :/
Nem tudom, milyenek a kerítés-körülmények, de ha teheted, vegyél egy távollövő vízipisztolyt, töltsd meg vízzel, és állj lesbe. Az ecetes víz még hatásosabb állítólag, de hát végül is nem akarunk a kutyának rosszat.
Itt már tényleg nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!