Hol találok olyan alapítványt ahol 10 napig tudnának vigyázni egy idős néni kutyájára ingyen? Budapest.
senki barát/ismerős? Közösségi oldalakon próbáld meg hírdetni,fotóval és jellemzőkkel a kutyáról. Te se tudod magadhoz venni?
Nem hiszem hogy az alapítványok tudnak segíteni,rengeteg mentett kutyájuk van akik életveszélyben vannak a segítségük nélkül,nem akarok bután fogalmazni de ez elég "másodrangú" ügy hozzájuk képest.
Nem tudom mi lesz, nagyon elvolt keseredve délután, hogy nincs megoldás. Az mondta a kutyája a mindene. Pénz az nincs. Gondoltam, hogy valahol csak elvállalják, de igaza van az első hozzászólónak az alapítványok mind teli vannak, most utána néztem és látom.
Akkor a kérdés így szól továbbra is: Hol találok valakit aki 10 napig tudna vigyázni egy idős néni kutyájára ingyen? Olyan embert, aki szereti az állatot és nem teher arra a 10 napra? Hol keressek ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!