Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd átdobja a kutya...

A szomszéd átdobja a kutya kakit az udvaromba, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A szomszédom gyakran átdobálja a kutyájának az ürülékét, ami általában egy lapátnyi. Már a keritést is jobban eltakartam, hogy észrevegye magát, de továbbra is csinálja. Mit tudok tenni jogi úton? Megfenyegethetem, hogy feljelentem birtokháboritásért, vagy ez még nem számit annak? Bizonyitékom nincsen, hogy ő volt, de a szomszédok közül csak neki van kutyája.

2017. ápr. 16. 11:16
1 2
 11/17 Clay Morrow ***** válasza:
Dobd vissza, de úgy, hogy az ablakot találod el. A kapuja elé tegyed. Vágj vissza minél durvábban.
2017. ápr. 16. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan ,jobb dolgotok nincs mint szarral dobálózni ? :D"

Mit csináljon a kérdező mégis, ha ilyen b szme szomszédja van, és a rendőrség meg hasonló szervek semmit sem tesznek?

Mellesleg több visszavágási lehetőség is van:

- öntsd bele a postaládájába

- tedd olyan helyre, ahol tuti zavarja őket vagy öntsd be egy nyitott ablakon

- én még azt is megpróbálnám, hogy összegyűjtöm a végtermékeket, átmegyek hozzájuk, és ajtónyitáskor pofán öntöm a szomszédot vele. Majd kijelenteném, hogy ez rendszeres lesz, ha nem hagyja abba a kutyái sz@rának az átdobálását. Sajnos vannak olyan emberek, akik csak az ilyen volumenű dolgokból értenek.

2017. ápr. 17. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom de ez annyira makimajom szint hogy félelmetes.Azok szokták a szart dobálni.

Normálisan meg kellene beszélni a szomszéddal a dolgot, hogy miért is teszi ,esetleg ez valami bosszú a részéről ? ,és hogy máskor ne tegye, hanem rakja a kukájába. Ha nem válaszol értelmesen ,és folytatja a tevékenységét ,akkor jogi útra kell terelni a dolgot kamerafelvétellel alátámasztva.

2017. ápr. 17. 19:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem dobálozunk szarral, hanem ők dobálják át, de most már kénytelen voltam visszadobni, mert átmentem de senki nem nyitott ajtót. Semmi okuk nincs, hogy ezt csinálják, mert nen vagyunk rossz szomszédok, nem tartunk bulikat, nem vagyunk hangosak, a többi szomszéddal is jól kijövünk, szóval tényleg nem tudom mi bajuk van. Mióta visszadobtam, azóta nem dobták át újra...
2017. ápr. 22. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2017. ápr. 22. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Szétkenném a kerítésén, a kilincsén, és a ládáján. Minden alkalommal egyre többet. Ha ez nem jönne össze, vennék valami tuti vegyszert és átönteném a gyepjére. Nyilván kényes rá, ha a kutyasz*rt sem tűri meg rajta.
2017. ápr. 25. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom hogy már 2 éve, de mi lett végül, mit tettél, abba maradt?
2019. júl. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!