Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha napozok a saját udvaromba,...

Ha napozok a saját udvaromba, ahová átlát a szomszéd akkor én vagyok “kihívó”?

Figyelt kérdés

Nyaranta bikiniben(!) szoktam napozni az udvaron. A szomszéd pasi meg gyakran kint van, és észrevettem, hogy sokszor odanéz. Egy családapa.

Anyám szerint ne csodálkozzak rajta, minek fekszek ki, minden pasi megnézne kapcsolati státusztól függetlenül egy prezentálható fiatal nőt ilyen helyzetben. Szerinte én kínálgatom magam.

Szerintem meg rohadtul nem engem kéne bámulni.

márc. 17. 22:55
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
58%

Én azt tanácsolnám, hogy ne napozz. Nagyon öregíti a bőrt. Kenheted mindenfélével, de a napfény hosszú távon rossz hatással van a bőrödre. A 20-as éveidben még nem látszik, aztán kb 30. évtől megjelenik a hatása ráncok, rossz minőségű bőr formájában, és azon nem segít semmi. Fehér bőrrel is szép lehetsz.

És megspórolnád a paraván árát is.

márc. 18. 09:45
 32/49 A kérdező kommentje:

Sajnos nem érzem szépnek magamat fehér bőrrel. Plusz az arcomon van néhány apró bőrhiba, amire ha rábarnulok, nem látszanak.

Télen viszont látszanak. Ilyenkor sminkelek, de nyáron nem szeretek, fehéren viszont smink nélkül nem szép a bőröm.

márc. 18. 10:26
 33/49 anonim ***** válasza:
18%
A magyar szokások borzalmasak, itt nem lehet csak úgy egészségesnek lenni, a 31 is inkább vedel meg zabál és ordít az asszonnyal, meg itt köcsögösködik. Napozás ezeknek luxus, na napozz menjél szoliba de oda se mert az is baj, egyél d vitamint ja nem az is baj mert egészségmánia. Remélhetőleg egy idő után kihalnak az ilyenek.
márc. 18. 10:35
 34/49 anonim ***** válasza:
7%

azért hülyeség hogy nagyon öregíti a bőrt, csak a túlzott napozástól, főleg magas hőmérsékleten...

sok sztár sokat napoz, nyaral, mégis 50 évesen fiatalosnak néznek ki.

ésszel kell csinálni!

márc. 18. 10:46
 35/49 anonim ***** válasza:
37%

Nem az a baj hogy napozik hanem az ahogy napozik. Tudja hogy nézik de feszt úgy csinálja ahelyett hogy szólna az apjának tegyen már oda valamit, mert lesi a szomszéd.

Strandon is tré ha valaki széttet lábbal egyszál csöcsbe napozik.

márc. 18. 11:13
 36/49 anonim ***** válasza:
25%
Te meg egy proli vagy ha így beszélsz, mint a magyarok többsége.
márc. 18. 11:17
 37/49 A kérdező kommentje:

#36 szerinted nem szóltam?

Pont arról szól a kérdésem is, és ők kérik ki maguknak, hogy ne mutogassam magam, holott én sem akarom, ezért kéne valami kerítés.

Mellesleg a saját telkén hadd napozzon az ember. Az a szomszéd a pofátlan, aki máshová bámészkodik.

márc. 18. 13:30
 38/49 anonim ***** válasza:
53%
Valóban azt csinál a saját telkén amit akar,de akkor meg ne rinyáljon ha nézik hiszen ugye nincs megtiltva:))) aztán apád nem intézkedik? Érdekes
márc. 18. 13:42
 39/49 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mit problémázol, ha nézni akar nézni fog.

Ennyi a nagy helyzet - és ha ezért beszól ki kell röhögni mert idióta.

márc. 18. 13:46
 40/49 A kérdező kommentje:
#39, mi van, előled takarja magát a szomszéd csaj? XD
márc. 18. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!