Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az utcán sétálltok és valaki...

Az utcán sétálltok és valaki eldobja a szemetet. Mit tesztek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 11:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

"Én is felveszem, kedvesen rámosolygom és közlöm hogy keresek egy szemetest neki."

Ezzel pedig azt jelzed neki, hogy nyugodtan szórjon el maga után mindent, úgyis lesz valaki, aki mosolyogva, boldogat összeszedi utána a szemetét.

2023. aug. 15. 12:14
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólok, mert az "ilyeneknek" sokkal több joguk van mindenhez, mint kötelességük lenne. Az ilyen vadembereknek áll a világ, hisz mi magyarok: bátor, erős, derék, harcos kipcsaokok vagyunk.
2023. aug. 15. 12:16
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Már nem érdekel. Van elég bajom.

Iskolákban, óvodákban dolgoztam gazdaságisként, beleuntam. Valószínűleg nagyon kevesen próbálnak annyiszor szólni, annyit tenni az ez irányú nevelésért, mint én tettem 20 év alatt a környezeti feltételek miatt. Reménykedem, hogy jó részük nem dobja el azóta sem, mást nem tehetek.

2023. aug. 15. 12:26
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Sóhajtanék, hogy így fejezi ki, hogy mekkora "úr". Amúgy ezen nem sok múlik. A civilizációnk inkább az elavult gazdasági berendezkedés miatt fog összeomlani, azon kéne változtatni...
2023. aug. 15. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
84%

#2:

Ne csodálkozz, ha majd valaki 1x ezért betöri az orrcsontodat. Nem mindenki szereti ám az ilyen magadfajta buzgómócsingokat.

2023. aug. 15. 12:42
 16/33 Shaddark ***** válasza:
100%

Meglepődnél, mennyi mindent el lehet érni az embereknél kedvességgel és egy mosollyal. És mennyi mindent nem lehet brutális erőszakkal sem. Lásd putykos, halomra ölet nőket, gyermekeket, mégis ellenállnak. Megalázással, fensőbbségünk tudatosítása meg végképp nem célravezető szerintem. Persze, vannak kivételek, - mondjuk úgy 70% ban bejövős ez a módszertan. A maradék meg menthetetlen. Mindegy mit csinálsz velük :(

2023. aug. 15. 12:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Shaddark, honnan tudod, hogy bejön? Mész utána napokig, hogy legközelebb is eldobja-e?
2023. aug. 15. 13:00
 18/33 Shaddark ***** válasza:
100%

Öreg vagyok, sokat láttam, sokat tapasztaltam és sokat tanultam.

Nyilván, a jelen eset mindig egyedi lesz, az én "tippem" az, hogy 70%ban be fog jönni hogy elgondolkodtassam a helyett, hogy egy védekező reakciót váltanék ki belőle.

Ahogyan pl. ha bemész egy hivatalba ügyet intézni, ha komor vagy és elvárod, hogy elintézzék a problémádat mert ezért (túl)fizetik őket.

Akkor az történik hogy az ott lévő emberke meg próbál kifogásokat keresni hogy nem is az ő hibájuk, kialakul egy "párharc", ami miatt hetek, hónapok mire elintéződik az ügyed. Ha elintéződik valaha is egyáltalán.

De ha bemész, kedves vagy, mosolygós, átveszik a hozzá állásodat és partnerek lesznek, igyekszenek megoldani a közös problémát gyorsan-ügyesen.

Tudom, mert voltam ilyen is és olyan is, ahogy tanultam, változtam és (szerintem) fejlődtem az idők során. Ahogy egyre jobban megismertem magam, úgy lettem képben egyre jobban a többi emberrel is. És azzal hogyan működik VALÓJÁBAN a világ. Nem úgy ahogyan tanították az iskolában, sőt...

2023. aug. 15. 13:12
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Sétálok tovább, - belefáradtam abba, hogy értelmi fogyatékos "felnőtt embereket" pesztráljak.
2023. aug. 15. 13:46
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

16

Valóban. Először virággal megyünk és csak utána lövünk. Fordítva nem működik.

2023. aug. 15. 13:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!