Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az alsószomszéd fel akar...

Az alsószomszéd fel akar engem jelenteni, mert vasárnap délután háromtól négyig ruhát mostam, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Az alsószomszéd már évek óta terrorizál, minden lépés, wc lehúzás, este nyolc utáni zuhanyzás miatt veszekszik, veri a plafonját vagy a csövet ránk, mint valami őrült. Nem idős, 40 körüli fickó lakik alattunk, a gyereke és a felesége, de az asszony is ugyan ezeket csinálja. Rendőrséggel fenyeget csak, mert túl hangosan lépek vagy le merem éjszaka húzni a wc-t, még arra is beszólt, hogy este 10 után néha kinyitom az ablakot. Szerintetek ilyenkor mi a teendő?

ma 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Le kell ordibálni jó erősen hogy mit képzel, és dokumentálj mindent, neked kell először a rendőrségre, jegyzőhöz menni.
ma 16:17
 2/14 Elérem a kilincset ***** válasza:
61%
Még jobban kell zajongani, majd elköltözik.
ma 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Én is voltam hasonló helyzetben, bár nem volt ennyire "elfajulva".

El kell menni éjszaka sétálni és a kapucsengőn felcsörögni nekik.

Közben pedig állandóan zajongani aztán venni fogják a lapot.

ma 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell foglalkozni vele. Ha mondja, mondja. Le kell sz*rni.

Ha meg rendőrt hívna, akkor majd a rendőr küldi el a francba, és akkor te is megkérdezheted a rendőrtől, amit itt tőlünk kérdezel.

ma 16:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni, ha feljön szólni rendszeresen vagy felcsenget dokumentálni és feljelenteni zaklatásérr.
ma 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy nyugodtan jelentsen fel és hívjon rendőrt. Mikor kijön a rendőrség akkor te is feljelented zaklatásért. Aztán mondod neki, hogy bizonyítsa be, hogy zajongtál, kérd tőle a zajszintmérés adatait...
ma 16:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, mi az a szent elfoglaltság, amiben megzavarja az embert vasárnap 3 órakor a szomszéd mosógépe... Hadd jelentsen, semmi következménye nem lesz.
ma 16:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy nyugodtan. Még ha meg is tenné, rád nézve semmi következménye nem lesz. Ne foglalkozzatok velük többet, azért nehogy már soha ne moshass és ne mehess el este wc-re, mert őt zavarja.
ma 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki a plafont meg a csöveket veri, azt simán fel lehet jelenteni zajokozás miatt!
ma 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki plafont veri éveken keresztül az már zaklatás (Btk. 222.). Ugyanezt fogja elmondani a kiérkező rendőr is a szomszédodnak.

Sőt a szomszédod zajai csendháborítás IS.

Én is érthetetlennek és debilségnek tartom mikor panelban veri valaki a plafont. Készíts hangfelvételeket a falverésekről és nyugodtan jelentsd fel, annyi hogy mivel a zaklatás magánvádas eljárás 10.000 ft lesz a feljelentési költség.

ma 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!