Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az alsószomszéd fel akar...

Az alsószomszéd fel akar engem jelenteni, mert vasárnap délután háromtól négyig ruhát mostam, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Az alsószomszéd már évek óta terrorizál, minden lépés, wc lehúzás, este nyolc utáni zuhanyzás miatt veszekszik, veri a plafonját vagy a csövet ránk, mint valami őrült. Nem idős, 40 körüli fickó lakik alattunk, a gyereke és a felesége, de az asszony is ugyan ezeket csinálja. Rendőrséggel fenyeget csak, mert túl hangosan lépek vagy le merem éjszaka húzni a wc-t, még arra is beszólt, hogy este 10 után néha kinyitom az ablakot. Szerintetek ilyenkor mi a teendő?

jan. 12. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha nincs a házirendben, akkor mossál nyugodtan. Nálunk benne van, hogy vasárnap nem lehet, mégis van, aki mos, meg hétköznap is elindítja simán este 10-kor. Én ugyan nem szólok, de elég nagy parasztság, nem kicsit zavaró.
jan. 13. 12:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg, hogy a folyamatos zaklatás miatt feljelentést teszel. Előtte szólj a közöskepviselőnek beszéljen vele. Azért nonszensz, hogy a wc-t ne lehessen lehúzni, vagy zuhanyozni 8 után.
jan. 14. 15:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy birtokvédelmi eljárást lehet indítani ellene
jan. 14. 15:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kiröhögném és ennyi. Jelentsen fel, ha akar, a rendőrök őt veszik elő előbb-utóbb zaklatásért.
jan. 14. 16:37
 25/27 anonim ***** válasza:

Hogyha nincs benn a házirendben, hogy nem lehet mosni, akkor köze nincs ahhoz, hogy vasnap mosol.

Ha benne van, akkor viszont nem kell bunkónak lenned.

jan. 14. 16:37
 26/27 A kérdező kommentje:
A házirend egyáltalán nincs írásba foglalva, annyi, hogy hétköznap 12-14 között tilos a hangoskodás, mármint porszívó, ilyesmi és vasárnap 11-14-ig van ez, én 15-kor raktam oda a mosást, hogy ne késő délután mossak, illetve megemlítettem, hogy pár hete pont az alsószomszéd mosott 19:00 körül vasárnap.
jan. 14. 17:09
 27/27 anonim ***** válasza:

Nálunk házirend sincs. Van hogy fél 11kor este bedobok egy 38 perces mosást. Szerencsére jó szomszédom van nem zavarja semmi se. Felettünk meg nem laknak.

Nyugodtan moss és csinálj egyebet amit akarsz saját lakásod ne az agresszor mondja már meg mit csinálj. Saját lakásába ossza az észt, nem vagy te neki senkije.

jan. 14. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!