Csak nekem higiéniátlan ennyi szőnyeg?
Figyelt kérdés
Szomszédunknál különösebben feltűnt hogy mindenhol egy csomó szőnyeg van, laminált padlójuk van de szinte a padlót nem is látni a sok szőnyegtől. Már másnál is feltünt hogy minden helyiségben szőnyeg van, még a wc-ben is, hát wcben irtó higiénikus mit ne mondjak. Két szőnyegem van 1-1 mindkét fürdőmbe és ennyi, azokat mosom persze mosógépbe elég sűrün, de egy 2 méteres szőnyeget hogy a fenébe mossa? Konyhába is irtó higiéniátlan. Valaki elmagyarázza hogy minek ennyi szőnyeg? Meg azt is látom tiktok videókba hogy körbe mossa meg a szőnyeget, nekem ez magas. :Dma 14:37
1/12 A kérdező kommentje:
Oké hogy vannak kárpittisztítók és azzal lehet de az sincs mindenkinek meg ha ki is takarítja akkor sem hetente pl.
ma 14:39
2/12 anonim válasza:
Sok embernek hozzátartozik az "otthon" érzéséhez, a meleg otthonhoz, hogy van szőnyeg. Nem vagyunk egyformák, ettől szép a világ.
Nekünk sincs egyébként szőnyeg otthon, csak a fürdőben ilyen kilépő amit pár hetente mosunk.
3/12 anonim válasza:
"Csak nekem higiéniátlan ennyi szőnyeg?"
Igen, CSAK NEKED.
Mellesleg ha neked nem tetszik, a saját lakásodba ne tegyél, másnak meg ne akard megmondani, neki mi a kényelmes
4/12 anonim válasza:
Nem szokták azt koszolni, csak tiszta zokniban járnak a lakásban és porszívóval szedik ki belőle a port. A szőnyegmosás csak nagytakarításnál jön szóba. Nem olyan szörnyű, mint egy kanapé vagy ágymatrac, ami szintén gyűjti a levegőből a port és minden mást is.
5/12 anonim válasza:
Ha ennyire higiéniátlan szerinted a szönyeg, akkor gondolom, a lakásodban máshol sincs textil - sem kárpitos bútor, sem függöny, sem matrac, sem hasonló, mindenhol fa vagy egyéb lemosható felület van!
6/12 A kérdező kommentje:
De látni hogy hót retek, a gyerek ott rágcsál stb rajta, ne mondjátok már hogy ez ennyire higiénikus..
3as. Nincs is szőnyegem, az meg hogy neki kényelmes abba se szóltam bele, nem értelek.
ma 15:14
7/12 A kérdező kommentje:
Szalagfüggönyünk van, azt leporolom nem is lehet mosni mosógépbe mint egy hagyományos textil függönyt. Kanapém van, bőr, de ha textilböl lenne se tartanám higiéniátlannak hisz nsm eszek rajta meg nem is azon járok. Mégegyszer hangsúlyozom hogy szőnyegről van szó nem egy matracról. A konyhába a padlóra te matracot raksz vagy mi?
ma 15:20
8/12 anonim válasza:
Ez legyen életed legnagyobb problémája......
9/12 anonim válasza:
Kerdező Te valami idegbeteg vagy? Magaddal foglalkozz ne másokkal!
10/12 A kérdező kommentje:
Nem fekszek le koszos lábbal, lehet hogy te igen, egyébként van benti mamuszom, papucsom amit lehúzok. Balatonnál lakunk, nyilván születésem ót oda jártam. Nekem a szőnyeg higiéniátlan, de látom sokan szeretik, nekem ez sem gond, nem fogok rosszul aludni. De mindenesetre sok ember felháborodik.🤣
ma 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!