Kit érdekel hogy melyik sztár kivel jött össze meg kitől vált el?
Mindenkit. Sajnos...
Gondolom, a kormányt alapító maffia által pénzelt sajtót kivéve azért megnézik a látogatottságot, és hogy hányan olvasták végig a cikket. Ha nem érdekelné az embereket, nem cikkeznének ezekről.
De amúgy én azt csinálom hogy nem kattintok ilyenekre, mert tényleg le se sz...m hogy melyik celeb kivel hányszor hol.
Hát... én nem akarok erről tudni és.. nem is tudok:D
Te valamit rohadtul rosszul csinálsz, ha olyan cikkeket olvasgatsz, amiket nem akarsz elolvasni:D
Ha még mondjuk az érdekelné őket, hogyan lett sztár... de így. Hol érdekel az engem, hogy kivel hentereg, vagy menőzik a pénzével? :D Ezt sosem tudtam megérteni.
Emberek, egy életetek van. Próbáljatok változtatni, ha annyira sivár, hogy vadidegen sztárok életét lesitek.
"Ha akarjuk ha nem, erről olvasnunk kell,tudnunk kell róla."
Miről beszélsz? Én nem akarom tudni és láss csodát, nem is tudok róla. Vajon hogy lehet ez szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!