Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kit érdekel hogy melyik sztár...

Kit érdekel hogy melyik sztár kivel jött össze meg kitől vált el?

Figyelt kérdés
Ha akarjuk ha nem, erről olvasnunk kell,tudnunk kell róla.Inkább arról írnának hogy mit lehetne tenni hogy többen vállaljanak gyereket hogy ne fogyjon el a magyar.Nem mindenki gazdag mint Majka és Dundika hogy több gyereket is tudjon vállalni

2023. szept. 28. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokakat érdekel valami okból. Talán figyelemelterelés. De ez azért nem olyan, mint a reklámok, vagy a politikai propaganda, amiket csak akkor lehet kikerülni, ha remeteként élsz.
2023. szept. 28. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene olvasni róla, tudni róla? Én azt sem tudom, ki az a Majka meg ki az a Dundika, rohadtul nem érdekelnek a celebek. Ma már annyi információt lehet találni, hogy igazán megválogathatod, mit akarsz olvasni.
2023. szept. 28. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Kell a francnak gyerek! Még hogy fogy a magyar, a fenéket, annyi neveletlen kis szaros futkozik az utcán, plázákban, parkokban, tömegközlekedésen, és csak visítanak és visítanak... Vidéken is sorra szülik őket a nagy semmire. Így is bőven sokan vagyunk. Aki szeretne, annak legyen, de ne erőltesd már rá mindenkire! Inkább neveljétek meg a meglévőket, mert elfuserált egy generáció lesz a mai kölkökből!

Hogy merészeled te megmondani bárkinek, hogy csináljon gyereket? És ha nem akar? Vagy akar, de nem tudná eltartani? Vagy minden körülmény meglenne hozzá, csak nem jön össze (annyi nőgyógyászati/endokrinológiai panasz van manapság, amire az orvosok nagy ívben sz@rnak, mint a fene, aztán csodálkoznak, hogy nem jön össze a gyerek)?

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, a normális hírességeket még megértem, hogy kíváncsiak rájuk az emberek, de szerintem az ócska celebeket csak azért szerepeltetik, hogy legyen cirkusz a népnek. Főleg, hogy lehessen valakit szidni. Clickbait címeket írnak, hogy kíváncsivà tegyék az embert, és hogy tuti beleolvasson, pl. ”Nem hiszed el, mit csinált már megint ez a lány!”, és hasonlók. Ócsárlás után pedig gondolom rájönnek az emberek, hogy nem csak a saját életük lehet sz@r, hanem azoké is, akik az újságok címlapjain virítanak. Vagy azért, hogy irigykedjenek rájuk, esetleg csodálják őket. A lényeg, hogy érzelmeket váltsanak ki.

2023. szept. 28. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az összeset leküldeném egy szennyvízzel teli aknába.
2023. szept. 28. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
En pl simán nem nyomok rá az iylen bulvár hírekre, ennyi a titok, nem is zavarnak.
2023. szept. 29. 06:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel az életük, nem olvasok róla.
2023. szept. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!