Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ilyen sokan vallják magukat...

Ilyen sokan vallják magukat magyarnak?

Figyelt kérdés
A hivatalos statisztika szerint 1,5 millióan vallják magukat magyarnak az Egyesült Államokban. Nem tudtam, hogy ilyen sokan vannak.

2023. aug. 10. 09:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem ugyanaz! A magyar származás, és az, ha valaki magyarnak vallja magát nem ugyanaz. Itt az én példám: Rengeteg szerb felmenővel rendelkezik a családom, akik magyarországon telepedtek le az 1800-as években. Szóval valamennyire szerb származásom van, de magyarnak vallom magam, mert itt születtem, az anyanyelvem magyar. Na, ugyanez a helyzet azzal az 1,4 millió eberrel is amerikában, csak nem szerb, hanem magyar gyökereik is vannak...
2023. aug. 10. 11:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor is sok, mindegy, hogy mit magyarázol. Amerikában sok magyar él.
2023. aug. 10. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Mikor a kérdező funkcionális analfabéta.

Istenem....

2023. aug. 10. 12:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem magyar vagyok, hanem európai!!!
2023. aug. 10. 13:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Mind tesvírek vagyunk és szeressük egymástot
2023. aug. 10. 13:34
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

Nem hiszem, hogy sokan élnek ott közülünk. A Magyar nép az egyik legkomplexebb, leggondolkodóbb nép. Amerika ennek az ellentéte. Hatalmas a butaság, a felszínesség, a végletekig és utána tartó egyszerűség a "gondolkodásban".

Nem véletlenül csak Magyar származás van jelőlve, nem pedig, hogy ők Magyarok lennének. Én sem vagyok Arab, mert 400 évvel ez előttről van egy üküküküköm, aki Arab volt.

Nem él kint sok Magyar. Szerintem nem él kint ezer Magyar se. Ismétlem, csak a legalja, aki semmiről se tud semmit se és a Magyar gének épphogy vannak benne valahol inaktívan.

2023. aug. 10. 13:58
 17/23 A kérdező kommentje:
De sokan élnek, és azért tudnak sikeresek lenni, mert ott lehet előre jutni, ha van eszed, nem sógor-koma rendszer van. Tudtad például, hogy Palm Beach leggazdagabb embere magyar? Egy az egyben magyar, 56-ban emigráltak.
2023. aug. 10. 15:43
 18/23 A kérdező kommentje:
És ha így nézzük, bizony nem Mészáros a leggazdagabb magyar, hanem ő a leggazdagabb itt élő magyar. Bár ugye Soros is megelőzi, ő is magyar-amerikai.
2023. aug. 10. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Attól tartok nem azért sikeres mert magyar származású, hanem mert van esze meg szerencséje, és ezek nem a magyarsága miatt van.
2023. aug. 10. 15:53
 20/23 A kérdező kommentje:
Most akkor el kell dönteni, hogy a magyar ember a leggondolkodóbb, legkomplexebb, vagy mégsem. Beszéld meg a társaddal. Amúgy, ha a túlbonyolítás egyenlő a leggondolkodóbbal, akkor igaz, máskülönben nem. A magyar mindent túlbonyolít, túlgondol, aztán nem jut sehová sem.
2023. aug. 10. 16:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!