Mi bajom lehet abból, ha a szomszédsrác engedi hogy nála fürödjek?
Kb 2 hónapja nincs melegvizem mert nem tudok új bojlert venni. Azt mondták bojler plusz munkadíj 150-200 ezer.
Lavorban mosdok ugy hogy lábasban melegitek vizet. Hajam szinte soha nincs megmosva mert hatalmas és dús, kancsóval öntögetni az nem hajmosás.
A szomszédsrác(aki haverom is, de akarna többet de én lerázom) mondta hogy átjárhatok hozzá fürdeni. De nem akarja elfogadni hogy kifizessem. Megigérte hogy nem fog nyomulni meg visszaélni a helyzettel.
(Ugy csinálnám hogy csapban megmosom a hajam felöltözve, aztán gyors tus 5-10 perc kb)
Lehet valami bajom az egészből?
1) bojler nem kerül munkadíjjal sem 150-be
2) ha bérled a lakást, a tulaj dolga a javítás
Semmi megnyugtatót nem kaptam a szomszédsráccal kapcsolatban.
Most meg átszervezte még a délutánját is ha csak akkor mennék át fürdeni.
Nekem ez red flag
De 150-200. Pont.
Vallalkozóktól vannak ajánlataim!
100 felett van a bojler azt beüzemelni engedélyeztetni szakmai rálátás is kell nagyon. Meg a katasztrofavédelmisek is.
Ez nem az hogy veszek egy mosogepet oszt bekötöm én magamnak vagy egy nyugger szomszed es helo!
Onkormanyzati keco. Rám van terhelve az összes költség
Be is vizsgálod hivatalosan le is jelented? hogy nem halok majd meg szenmonoxid mérgezésben?
Ez nem igy megy hogy utcarol majd beesik vki felrakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!