Sok a dogevo a szomszedsagba, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Orditoznak, hallgatjak a mulatost2022. aug. 31. 22:25
3/9 Darius- válasza:
Tíznél tovább nem lehet hangosan. Mulatós, akkor cigányok ? Mindegy az vagy nem, ha nem érti akkor rendőrség.
4/9 anonim válasza:
Tényleg költözz el. Semmit nem tehetsz sajnos ami használna és legális..
Rendőrséget lesz.rják. Csekket kapnak ha nem hagyják abba,az meg úgyse lesz befizetve és folytatják tovább. Merthogy a rendőr sem tehet olyat ami hasznos és legális,sajnos.
5/9 Darius- válasza:
Én úgy megverném őket egyenként, hogy azt nem felejtenék el. Nem értenek a rendőrségből sem, ilyen nincs, de elhiszem, vannak ilyenek. Habár igaz akkor jönne az egész csürhe és lennék az árokban. Meg kell nézni kik a szomszédok, mielőtt lakást veszel, mert gondolom így vetted vagy bérled.
6/9 anonim válasza:
5
A közvetlen családomban van rendőr, szabolcsi kisváros,plusz pár falu is ide tartozik. Gondolhatod... :/
Mindennapos probléma a hangoskodó,primitív koszlidércek hordája..
4es voltam
7/9 Darius- válasza:
Elhiszem, amíg ilyenek a törvények nincs mit tenni nagyon. A rendőr azért teszi a dolgát, elmegy, kiadja a csekket. Megverni vagy lecsukni, ilyesmi nincs joga őket. Még ha a másik szomszéd is panaszt tenne, akkor sem lenne előrébb a dolog.
8/9 anonim válasza:
én is laktam putripredátorok mellett, mondjuk azok este 8-kor legalább bekussoltak és elhordták magukat aludni
9/9 anonim válasza:
Te meg üvöltesd nekik ezt folyamatosan, jó hangosan: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!