Mit tennétek, ha a Szomszédba lakó néninek a kedves felnőtt fia térne haza így?
A fia hosszú ideig külföldön élt és dolgozott, és kint összejött egy holland férfival, és kint törvényesen is összeházasodtak és béranya segítségével gyerekeket is vállaltak, a lány az egyik apától van, a fiú meg a másik apától, az anya az ugyanaz a nő volt és már a gyerekek is olyan kiskamaszok.
Átengednétek a ti gyermekeiteket játszani az ő gyermekeikkel? Egyébként a magyar nagymamájuk is elfogadó.
ÖSzintén szólva a gyerekeimet jobban félteném a TE gyerekeidtöl, mint az övékétöl, mert feltehetöen eltanulják töled ezt a szemléletet!
Szerintem a gyerekek is meg a szülök is kifejezetten normális emberek, szóval nekem csak pozitívak lennének, akikröl sok más valaki példát vehetne!
"Szerintem a gyerekek is meg a szülök is kifejezetten normális emberek, szóval nekem csak pozitívak lennének, akikröl sok más valaki példát vehetne!"
Már bocs, de ezt, hogy ők kifejezetten normális emberek, miből szűrted le? Ha valaki meleg, az már biztos, hogy kifejezetten normális ember? Ez nem így működik, melegek és heterók közt is vannak mindenféle emberek.
Ilyen retardált kérdést.
Nem bmeg, hoznám a vasvillámat és kikergetném őket a faluból, mert az ördög műve, ha két férfinak gyereke van.
Nyilván mindenki úgy lehet hülye ahogy jónak látja, de jelen esetben még csak nem is értem hogy mi a bajod. Szted mi rossz történne a gyerekeiddel?
Amúgy meg fsza szülő vagy, hogy tőled tanulják el a gyerekeid, hogy ki kell közösíteni azt, aki aki egy kicsit is kilog a sorból.
#7:
Már bocs, de nem mindenki ennyire pesszimista az embereket tekintve, mint te. A melegek közt meg igenis jóval kevesebb a szemétláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!